Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zato jer je bitno da na semafor stignes prvi, startas prvi, budes prvi, sviras drugom i psujes mu mater ako je spor i tako to. Balkanska saobracajna kultura.
hebo te onaj ko ti dade vozacku
E, zato vidiš nad ovim slikama - ima ih na sve strane. ... žalosno samo što tu ima i nedužnih, a ove što vraga traže - spartlama sa zidova strugali ...
kako ide ljudino morel se vozit po šinama
Kako nista? Mecki otisla poluosovina
Audi strikes again.
gdje je " das auto " ?
@bh pravak Ima li i jedan clanak bez tvog komentara? Pa covjece ti si 16-18 h dnevno ba Klixu... STRASNOOOO!
sarajevo sg vidio ja od tebe ti si meni uzor ovde .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
debili morao sam s drugom na biciklu ic od skenderije do ilidze -.-
Drage tate, dok vam sinčić ne napuni 25 godina, stavite granicu na 60 konja, ili će završit na Barama. Svi će reći stradao fin momak, ali vama neće biti ništa lakše. Razmislite malo i dajte im Škodu Feliciju Diesel. Ja sam to uradio i za sada sve O.K.
stvar je u odgoju, moze vozati i 130ks ako nece divljati po gradu.. ima autoput pa nek raspali malo. nisu bitni konji bitan je konj :D
Ma brate ako ti je suđeno da pogineš , poginut' ćeš u tenku. I najgore ima 90hp pod haubom i nešto se kurči, jbt imam i ja 230 pa opet vodim računa gdje mogu stisnuti gas , ne želim nikoga da nosim na duši, zato postoji autoput, brze ceste, navečer iza 1 fino u grad i riješen problem.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Svaki dan sam u saovracaju i Bogu zahvaljujem kada kuci ziv dodzem. Prepuno balavaca sa bjesnim autima i apsolutni izostanak policije, samo se bave posljedicama. I ovo je nista kako divljaju.
Probaj bit u saobraćaju i potpuno se slažem sa tobom. Olakšavajuća okolnost ti je da su b i v jedno pored drugog na tastaturi. Ostalo "I Liky".
Postaćemo mi ko Rusija, što se tiče ovih sudara.
Rusija je za nas misaona imenica.
imal golfa tudek di....
Sve sami vozači. Balavac sjedne u auto od 100 i kusur konja i raspaljot. Sreća da nema mrtvih.
...znaju drajveri, znaju...
...neb ti ja ovo znao i kad bi stio...
...nea druge, valja nam vježbat :))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)