Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh sad da se kazne ciji je propust :)
vratite im pare :)
Državu Željo u grupe EL!
Evo kone, sad imate jos neprijatelja, kako ono vi kazete, protiv rezima, partija, saveza, pitara, CAS-a, UEFE... svi vam rade o glavi.
Znali su od pocetka da nema nista od toga, samo se prali pred javnosti. I opet niko nece izaci i reci 'da, pogrijesili smo' vec ce se pronaci nacin da se prebaci odgovornost.
E,čuj to?Svasta.
Ma hajte molim vas ... pa zar nije citava drzava protiv radnicke klase i zeljA -.- .. kakvi hoštapleri... sve im se poklonilo od drzave i saveza, bjelica im sudi svaku utakmicu, ali oni lafo objavljuju ratove protiv nekoga. Moralne mizerije.
Gdje pečat hahahahah
nejma tamo hivice da him naštima al zato če sad još više krast u lizi
Pored ovoliko neprijatelja, 100% mi je jasno da smo prava sportska Institucija. Sav olos Klixa se ujedini kada je text o Zelji da nas napadaju. To je najjaci dokaz nase snage i superiornosti!
@ch.willa Blago tebi kada imaš tako visoko mišljenje o sebi.Ološ si sam.A znam i ko si.
OVO JE KO ZADRUGA 3.SAMO SE NE ZNA KO JE TU LEPI MIĆA A KO MILOŠ BOJANIĆ.
I šta su oni mislili da im uvaže žalbu i da ih ubace direktno u osminu lige prvaka, buuuuuuhhhhhhaaaaaaaaaa. Likovi su nevjerovatni.
jebi ga bošnje. prošlo vrijeme kmečanja i sadake po svim svjetskim intitucijama.