Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pleska za pleskom, dvopleska 🇧🇦❤️
Lepo zboriš. Baš bosanski.
Ima Covic plan B provodi se u Kantonu Sarajevo, tajno ime britki zato je plan B
Nego vaj član 10 hrvatskog ustave jel se donosi i na zaštitu hrvata u SAD Kanadi Australiji Njemačkoj.....imaju li oni tamo svoja prava živo me nteresuje.
A levata brćo mila, koja je ovo pleska po redu
sjedi i tiho ponovi NEJEDNAKA VRIJEDNOST GLASA...ludilo i budalastina da ne moze veca i da ne moze nekaznjeno proci
Ne glasa EU samo za korist BiH već i za svoju korist. Kada bi desničarima uspjelo da naprave da 1 glas vrijedi više od 10 glasova u BiH sutra bi po Evropi bilo rasulo Kada dođe do glasanja po evropskim državama, zato hvala EU što mislite o nama a sebe štitite
Ne zele gradjansku BiH u Evropi, jer kako ce se skrivati od policija?
Zašto se ne provede Strazburška presuda Sejdić-Finci? I uvedite zakon o porijeklu imovine.
Da. Ali po potrebi ste i BOSANSKOHERCEGOVAČKI državljani.Zato što muljate i ovdje i tamo. Vaš najveći problem i jeste identitet. Izgubili ga u želji da postanete veći HRVAČI od njih, a pri tom hinjski okrenuli leđa domovini i mojih i vaših predaka. A to je, htjeli vi ili ne, jedna i jedina Bosna i Hercegovina! Zato što se odričete vlastite zemlje, u njoj ćete na kraju...ipak završiti i u nju leći!
Vlada Hrvatske ima obavezu da štiti svoje građane i državljane kada su im ugrožena GRAĐANSKA prava, što u ovom slučaju nije.
Nije mi jasno zašto EU dozvoljava, Hrvatskoj konstantno miješanje u BiH, uvrede od predsjednika i očite aspiracije prema teritoriji. Dodik je mala maca za Čovića, a Vučić je pošzenibi političar od ovog ufuranog psihopate Milanovića,očiti bezobrazluk i sila od, Trgovske gore pa nadalje, ponašaju se kao da, su viša rasa neka, nacistička ideologija im se upalila
pa nek se hrvatski drzavljani iz BiH ili presele ili odluce da rade za boljitak BiH, lahko
Nista bez kompetencija,svaka cast. Dr.Begic profesor ustavnog prava.
"obvezu skrbiti i štititi interese svojih državljana u inozemstvu" ... ovo neka rade u Irskoj. Sa ovakvim komsijama, neprijatelje i ruse ne trebamo. Koje smo ti mi srece ovo nije normalno.
Ma evo vam rinaka tubava.....
Ljudi ne mogu da shvate da je 21 vijek, imamo elektrifikaciju i internet.
Svakom ko ima dvojno državljanstvo treba zabraniti politički rad u Bosni i Hercegovini.Nemože se sjediti sa jednom buljom na dvije stolice.
Vrijednost glasa vezati isključivo za uplatu PDV-a.