Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A bogati, kome ova drzava nije narusila ljudska prava?
Bravo za Damira Arnauta advokata! Ovo je vec druga njegova pobjeda i pobjeda naše zemlje! Nije ni Fahro bio lud sto ga je doveo u SBB!!! Svaka cast!
Je li to znači da nije trebao uraditi ovo što je maestralno uradio? Žalosno je da ovakvo relativiziranje sjajne presude ima do sada 145 klikova odobravanja. Baš zato što ova država narušava ljudska prva svojih gradjana ovaj gest treba pozdraviti a ne umanjivati mu značaj nekim idiotskim opaskama i relativiziranjem...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bravo
Sad ce garant ovi SDP hejteri krenut sa pricom- nedajmo raspradju bh telecoma! :DD Nabijem i vas i bh telecom na neku stvar hihi
Ja mislim da je za sve ovo kriv Fahro Radoncic, ova vlast koja je podnijela aplikaciju za clanstvo u EU, koja je stabilizirala stanje u zemlji, i koja pokusava da ne pravi krize..pod hitno ih sve treba zatvoriti, ukljuujucii arnauta i fahru i onog cavru i zelimo Zeljka Komsica na celu drzave i zlatka Lagumzdiju i Refku bajrovica :DDDD hehe
Sta je ovo Vlasi svaki dan na aparatima evo vec dvije hefte
mislim da je glupo sto se potenciraju imena, mada, oni su sve pokrenuli, ovih ljudi koji su dobili pojedinacne presude jer se u sustini radi da jevreji, romi, bosnjaci iz rs ili, pretpostavljam, srbi iz fbih i tzv. ostali i ko zna u kojim jos sve kombinacijama neko negdje zbog tzv. "nacionalne" odrednice u BiH, ne mogu biti birani na odredjene funkcije, nemamo svi pravo da biramo i budemo birani. po meni bi rodjenjem na teritoriji BiH trebao da imas pravo da biras i budes biran.
Kako moraš biti loš čovjek da se tužakaš na svoju državu.. Odron.
tako svi govore dok im država valja a da te zakinu za pola marke ti bi zapalio predsjedništvo
Evo ga, naš novi član Predsjedništva.
imal tu para kakvih...odoh se i ja kandidovati...necu proci 100%...ali ovo postaje sablon...dok je ovakva rupa u zakonu...treba iskoristiti...jer do para na normalan nacin ne mozes doci za dva zivota...
LEZI HLJEBE DA TE JEDEM
Ne hebu nasi politicari te strane politicare
Ne hebu nasi politicari te strane politicare
NArušavanje prava: U Srpskoj nakon etničkog protjerivanja ima vrlo malo onih koji nisu Srbi. Alija se složio da nemaju pravo o kojem je riječ a potpisali još Milošević i Tuđman. Alija se radi ovog i drugih djela slavi od Bošnjaka kao heroj . Šta hoćete od apsurdne zemlje ?! Ulazak u EU ! E tek je to apsurd i besmislica !
Samo ravnopravnost svih naroda i građansko pravo učestvovanja na svim nivoima, jer u demokraciji nema plemenskog nadigravanja niti većinskog naroda - jedan čovjek, jedan glas za jednog kandidata, bez obzira na ime, prezime, boju kože, etnos, ... Sve ostalo je diskriminacija, što i ova presuda potvrđuje.
Onda tu nema ravnopravnosti svih naroda ako imamo gradjansku opciju... ;)
@uzbrdo-nizbrdo to nije tačno. U demokratskom i slobodnom društvu, sa normalnim zakonima i ustavom, ravnopravnost naroda je zagarantovana slobodom i pravima koje imaju svi građani. Sve posebnosti koje čine jedan narod su zaštićene u takvoj državi, ali pošto ja znam da ovo o čemu pišem je utopija za BiH prilike, razumijem šta želiš reći. Trebamo pogledati druge, naprednije države i naučiti više o toleranciji. Nema države gdje samo živi jedan narod, uvijek su tu neki drugi, kako su oni zaštićeni?
A na kraju ce biti da ce staviti u Ustav da iz RS jedan clan ide, a iz FBiH dva. I to je to. Opet isto, a nema diskriminacije.
Kad je ISTI sud donio ISTU presudu u slučaju "Sejdić - Finci", večina "dežurnih Klix komentatora (i kafedžija) je odmah "osula plajbu po principu:" 'Ta će oni, čuj da nam Čifut ili Cigan budu predsjednici" (što je normalna konstatacija jedino u Hitelrovoj državi), a sad kad je donesena ISTA presuda u korist ILIJASA, sad se mjenja strana ploče pa je sada: "Bravo svaka čast, treba mjenjati Ustav, Dayton itd itd". Pored pehara Kirin kupa nama treba i dati pehar i za Kup licemjerstva.
Unitarna,demokratska BiH kuca na vrata,jedan insan jedan glas
Može kucati koliko god hoće, džaba kad vlastima ne pada na pamet da joj vrata otvori.
@sheikhimranhosein Vlajko,ako bude rat,to je definitivni kraj pravoslavnih Vlaha,tkz bosanskih srbana na prostoru BiH na kojeg su te doveli Turci u 16 vijeku,kao što ti Vlašku braću u Hrvatskoj odradio Gotovina ...vi ste značajni kao i picajzle na qurcu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mora bih mjenjati politicare i ustav
Srbi smrde, Bosnjaci se furaju da su vjernici a sve cafiri, Hrvatici unistise Mostar i manjina su. Drago mi je sto sam ostali i sto odoh iz ove papanske drzave.
Di su Jedna i Jedina fore za one koji su zapeli u ovoj Daytonskoj tvorevini?