Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sve zbog trojice prdonja koji su ko fol izvidjaci....a u cilju prodaje i zgrade i zemljista na vrlo atraktivnoj lokaciji... SRAMOTA
@grb2 Garant si ti jedan od ovih korumpiranih starih prdonja pa ih branis...
@bbb Vlasnistvo je bilo drzavno ( prije rata izvidjaci nisu mogli posjedovati zgrade niti zemljiste) , poslije rata se trojica prdonja sjetili da bi mogli biti "izvidjaci" i da bi im bas taj "Dom izvidjaca " savrseno odgovarao, kanton " nije bio zainteresovan" i nije nasao za shodno da salje na sud svoje predstavnike, i sud odlucio da zgradu i zemljiste "pokloni" tim "izvidjacima.....toliko o pravnoj osnovi i postenoj drzavi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja cu osnovati "Udruzenje klizača" i preuzeti Zetru
nemoj mislit da vec nema i da nemaju prostorije
Izvidjaci vjerovatno zaprijetili da ce planinariti po prostranstvima vlastodrzaca nemogu ni obici koliko je toga pa im izlaze u susret da djeci uskrate skolovanje sa sudskom policijom.Jos jedna sramota.
Zar ce se ovo dozvoliti da ih deloziraju? Ima li iko da se nadje da ovo sprijeci???
Zar nije ovo ona lokacija koju SDA zeli za sebe?
'Ta ce nam skola...
Sad ce ministar "obrezovanja" to da rijesi, jer je skolstvo do sada stvarno dobro "obrezovao", pa bio bi red da reaguje, dok djeca nisu pobjegla iz drzave. Jadno!!!!!
čuj savez izviđača zar izviđači još postoje.
Da je kojim slučajem škola đemala bjedića nebi se smijela deložirati
Zatvarajte skole pa otvarajte mektebe bando da budNe vise 🐑🐑🐑
Sto Alija kaze u Islamskoj deklaraciji "Dzamije mogu posluziti za obrazovanje djece dok se ne naprave skole koje ce raditi po islamskom principu..."
Miljenko Jergović, Jasenko Selimović (u evropskom parlamentu ), "Minka", Bakir Hadžiomerović, Dario Novalić, Haris Sarvan, Rusmir Mesihović... Čitava plejada pozitivnih sarajevskih likova je završila tu školu i došli papci koji će je zauvijek zatvoriti i uništiti. Školu su prvo protjerali katolički crkvenjaci bez zakona o restituciji, a sada će joj papani skroz dohakat.
@Gurabbija Pa pročitaj šta sam napisao, a u principu to jest crkveni prostor, samo što su ga ovi "hinjski" vratili, dok druge vjerske zajednice ne mogu ništa dok se zakon o restituciji ne donese.
Izvidjaci ce dobiti zamjenski prostor od 20 kvadrata u najboljem slucaju na alipasinom polju,a na Mejtasu ce se napraviti hotel ili stambeno-poslovni objekat sa cijenom 4000km po m2.Narod zna.
Sad idu teorije zavjere kliks manijaka, tipa neko zapik'o dobra lokacija ovo ono, i 'sranje' o tom kakva smo mi to drzava bla bla. Pa da je sto puta skola, i jos sto puta odgojno-obrazovna ustanova, ne mozes tek tako koristiti nesto sto nije tvoje. Ovo je ustvari pozitivan primjer, da se ipak bar neke stvari popravljaju. Da su vlasnici Jehovini svjedoci treba im vratit, a kamo li izvidjaci. Ko prati sta rade, zna da su jedna oni jedna od rijetkih svijetlih tacaka modernog drustva.
@RentonM... teorija zavjere je da "TERORISTIČKA ORGANIZACIJA IZVIĐAČI" nisu vlasnici te nekretnine. Savez izviđača FBiH ne postoji, to je para organizacija od Saveza Izviđača BIH.. Zato postoje dokazi od osnivajuće skupštine saveza izviđača BIH pa na dalje... I zato ne pričaj gluposti.. Vozdra
@RentonM @bbb Vlasnistvo je bilo drzavno ( prije rata izvidjaci nisu mogli posjedovati zgrade niti zemljiste) , poslije rata se trojica prdonja sjetili da bi mogli biti "izvidjaci" i da bi im bas taj "Dom izvidjaca " savrseno odgovarao, kanton " nije bio zainteresovan" i nije nasao za shodno da salje na sud svoje predstavnike, i sud odlucio da zgradu i zemljiste "pokloni" tim "izvidjacima.....toliko o pravnoj osnovi i postenoj drzavi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)