Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve suprotno od pustanja na slobodu bi bilo iznenadjenje.Omladino,bjezite iz ove propasti !!!!!
morali ga pustiti...puno je znao o korupciji dilanjima auto mafiji kupovini diploma i prostituciji u policijskim agencijama...pa da ne bi otkrivao i tako otkrio jos mnoge ugledne clanove stranki...jer da je propjevao dokazao bi da je on sitna riba kakvih ima na vecim pozicijama...
koja stranka je ovoj Brkić?
Ovo samo u Bosni ima haha.
U Njemackoj znacajan drzavni praznik... 3 Oktobar ujedinjenje njemacke, danas se ne radi 👍🍀🤣
Šprdačina
Ova stoka izrod, prodavao drogu pusi travu, a uz sve to bio komesar policije USK i pusten na slobodu ???? Haha Boze dragi !
oooo j.... te drzavo
Apsolutna dezinformacija. Čovjek nije na slobodi uopšte. Ja ne znam je li sramota ove novinare klixa tri vijesti na istu temu su im potpuno različite. E to je cirkus :)
Svaka čast sudu.Daj da se raspadnemo
koji cirkus....
Ovdje SDA MAFIJA ima svoju (fildzan)drzavu! https://www.youtube.com/watch?v=6O1jUNNxsVA
sudstvo lopovkuk fuuuuuujjjjj
KAKO TO KAKO TO !! KAKO TO KAKO TO !!
I onda kazu: "Nema pravosudne mafije." Kako bolan nema, pa sta je ovo??? Od njih smo samo mi gori, sto gledamo i sutimo.
Jos ce njemu drzava morati platiti za nanesenu dusevnu bol
2+2=5!!
A kako pušten na slobodu, a u drugom postupku pravomoćno osuđen na 11 godina? Odvojeno od ovog predmeta, u novembru 2015. godine bivšeg policijskog komesara Sud Bosne i Hercegovine je pravosnažno osudio na jedinstvenu kaznu od 11 godina zbog organizovanog kriminala, neovlaštenog prometa drogom, primanja dara i drugih oblika koristi te zloupotrebe položaja. Čekao je služenje kazne u Kazneno-popravnom zavodu u Sarajevu gdje je trebao doći 9. marta 2016. godine, ali je pobjegao.
@VolimteBiH Evo usaglasili su se :) https://www.klix.ba/vijesti/bih/neuvezanost-institucija-sud-bih-tvrdi-da-je-ramo-brkic-u-kpz-u-zenica-na-izdrzavanju-kazne/191003066
Najbolje da posteni gradjani bez krivicnih djela odu u zatvore, a da kriminalci, ubice i lopšovi budu na slobodi, nema druge, sve govori da je to najbolje za gradjane.
UKINUTI BH PRAVOSUDNI SISTEM I DOVESTI AMERICKE SUDIJE I ZAKONE U OVU NAKARADU!!! U TUZLI SU LIKA KOJI JE SILOVAO 10-GODISNJU CURICU OSUDILI NA NEKOLIKO MJESECI
hoče li mu se i bjekstvo uračunati u kazni, još malo pa će i to postati praksa.