Komentari (311)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzaba sve kada su nase institucije do bola korumpirane i poklopljene od strane vladajucih hobotnica.
Skaka i Hadzibajric dva ljigavca
Sram vas bilo sto ste srusili Bogicevica mrs
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa sta je sa telefonom onog djede Majstorovića, on ne zna ni obrisati poruke
Dao bih pare da gledam basket Skaka vs. Konjaković, i uložio bih na Skaku.
Oduzeti telefon i konakoviću i kojovicu . Oni su sve krivi za ovo.
Abdulah Skaka is new on Viber! Say "hi" an get a free sticker pack! Za narod dovoljno.
Kad malo bolje razmislim, nije Košarac, nego Kokošarac guzio pa se pokajo. Banuj me p ti m
Matko Spletkatovski.
Pa ovdje samo budali nije jasno da je sve ovo maslo Abdulaha Skake da bi do kraja života bio gradonačelnik Sarajeva, isto kao što je Novalić premijer više od šest godina. Mafijaška igra SDA.
I trojka je pravila trgovinu uticajem.Sta su radili po nekim opcinama prije imenovanja u gradsko vijece.Svi su isti.Dino javno priznao poruke za Majstorovica.Stavio kuma.I to je za tuzilastvo.
Ma sta su ocekivali od klimave koalicije? Ibro ih zajebao jer je bio kanditat cetvorke za Stari Grad i to mu je i bio cilj. Da se npr Irfan Cengic kandidovao ispred SDP i neko iz NiP-a labuda bi uzo jer bi onaj skelet od Pusine pobjedio. Sve u svemu svi mi se gade!!!!!!
Pa i ovi su slali poruke Majstorovicu i drugima i sta sad.Svi trebaju odgovarati
Ova mafija ugusi narod
SDA gamad kupili onu seljačinu Hadžbajrića sa policijskim prijavama. Kao što su Semira Efendića kupiili da ne ide iz SDA jer će odgovarati za saobraćajnu nesreću. Ibro Hadžija kako ga zovu ličnost koja je švalerku (Alma Destanović) stavio da mu bude seksetarica i druga žena koja za njega radi mutne poslove. Govno korumpirano pao je za 5 centi p..čke i obaranje optužnica
Sreća pa na vrijeme,ovo im treći mobitel od izbora!
Skaka svoj tel promijenio, viber ponovo aktivirao preksinoc. Volio bih vidjeti i Cengicev....ako mu nije ispao i razbio se
Abdulah brate izdrži napade dušmana. Nisu ti ni do nožnog prsta. Najbolji si gradonačelnik kojeg je Sarajevo imalo.
Sve je to stara mafijaška SDA skola koja se rasula po strankama SBB, Narod i Pravda, PDA itd...ja nikad necu glasati za nikog ko je bar minut bio u SDA!