Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ček, ne kontam, jel ovo nju niko ne tereti, jel nije ona kriva sto je ukrala? u čemu je fazon ljudi?
@thewhisper ON PREKO NJE KRAO NOVAC, SAD NEKA LEZI I GNJIJEE
@thewhisper Nju ne terete jer je pomogla Fahri da podvaljuje priču protiv Bože Mihajlovića, a kasnije i da plete po Sebiji da nema lijekova, koje KCUS nije ni nabavljao nego ZZO. Inače, Božo je podigao optužnicu protiv Fahre, pa to objašnjava sve ove ostale nebuloze našeg pravosuđa...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
zamisli u kakvom smo kurcu kad i jedna jebena daktilografkinja moze krast takve sume novca!!!
Ispade ona krala , a on mora ležati i vraćati, dokle nam je sudstvo i tužilaštvo doguralo
zemlja lopova i kriminalaca
Pogledajte Vi samo te lopovske face. Vezani clanak za ovo je, zalba ove zene iz 2017.g. kako je toboze niko nije htio pregledati i prihvatiti na KCUS. Tada su je razotkrili i nafatali za ovo djelo pa joj presjelo,i odmah se lafo i razboljela.
Kako to, vreće (zapljenjenih) para kod nje u kancelariji bile? Ovo je več sad vic.... a tek je počelo
Znači: osudili su osobu koja nije znala, niti je mogla znati za krađu druge osobe koja nizasto jos nije odgovarala. Jesam li dobro shvatio.
Sad bolesna?, a nisi bila kad si uzimala...
Krala za lijeka... halal joj je. https://www.klix.ba/vijesti/bih/sadina-je-vec-tri-puta-vracena-s-kcus-a-jer-nema-lijekova-nikoga-nije-briga-kako-se-osjecam/170113058
Ovi minusi ne kontaju šalu, sarkazam, ironiju... Al' eto. :)
Zna li neko sta inace tuziteljstvo i drazava rade sa zplijenjenim novcem?
ona pod istragom, a on osudjen za njenu kradju.
Koji kuracc ona ukrade on u zatvor jos ona svijedok protiv njega hoce li objasniti neko bas me zanima
preuzela dijelo.
Ima li iko posten u ovoj drzavi!? Pa svi oimaju kako ko stigne, treba provjeriti i cistacice , i one garant metle i domestose nose kucama !
Avioni koji su raketirali hr i Vukovar ko i ostale gradove po hr, su nakon raketiranje slijetali u Podgoricu i Mostar i tu su servisirani od strane firme VI SOKO d.d., kojom je u to vrijeme rukovodio Dragan Čović!! A iz logora je vodio Bošnjake da postavljaju ogradu oko Soko firme, da k.amenjarci ne vide JNA avione. Zasto i Covi.c nije u zatvoru?
POKRADOSE ADEZEOVCI SVIMA PA IM UVIJEK DRUGI KRIV KAD IH UHVATE U AKCIJI