Suđenje Karadžiću
0
Sud traži podatke od sedam zemalja
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AKADEMIK I pipo4EVER su jedan te isti lik i SJEDE U KANCELARIJAMA sarajeva-x I PISU KOMENTAREE. ZATO NJIHOVI KOMENTARI GLAT \"PROLAZE\" .. PROVJERITE...PROBAJTE SAMO DIO GADOSTI DA IZBACITE I BIT CETE AUTOMATSKI BLOKIRANI... Cilj ovg sajta je PROPAGANDOM prosiriti sto vise mrznju i STVORITI USLOVE ZA ONO STO TREBA DA SE DESI U SLEDECE DVIJE GODINE SA BOSNOM I HERCEGOVINOM. ONI VAS SMISLJENO PROVOCIRAJU I PRAVE BUDALE OD VAS, A VI SE UPITAJTE ZASTO I I DALJE POSTAVLJAJTE KOMENTARE..
E BAS SU SMIJESNI...MOGU PODUDLATI TU OPTUZNICU ISTO KAO STO SU PODUDLALI I ONU PROTIV DODIKA I ONU PROTIV SILAJDZICA I JOS NEKOLIKO KOJE SU PODIGLI DA NARODU ZAMAZU OCI... SUPLJA NARODE, ALI TAKO VAM I TREBA...RUSENJEM JUGE SRUSILI STE GRANU NA KOJOJ STE STAJALI, SAD KAO DOBRI R O B O V I R A T N I H I P O R A T N I H PROFITRA SILAJDZICA, COVICA, DODIKA I OSTALIH,UZIVAJTE U PLODOVIMA ONOGA STO STE UCINILI.. BUJRUM I IZVOLITE, NE TREBA VAS ZALITI, NEGO JOS VISE NATOVARITI KO MAGARAD...
VJESAJ KARADZICA, PREKINIMO SUDZENJE I PREBACIMO GA U BOSNU DA GA VJESAMO U CENTRU SREBRENICE
ne dajte zlocincu da se pripremi gdine sudijo i ostali gdini mi znamo da on ako se pripremi nasi patrioti nikako svoj patriotizam nece moci dokazati gdine sudijo ne dajte sudite gdine sudijo bez pripreme sudite prijekim sudovima gdine sudijo jos sudija jos jos gdine i ne dajte papire zlocincu ne dajte gdine sudijo da ne vide kako su nase drage patriote zlatnim jevrejskim zubima nakupovali oruzja gdine sudijo ne dajte mi uvijek danke deutschland danke kol danke papa danke usa danke danke cijeli svijet cete zavladati gdine sudijo mi patrioti gdine sudijo sudite sudite bez dokaza gdine sudijo majke srebrenice ce strajkovati gdine sudijo a vi samo sudite i sudite zlocinackim servima danke klinton danke holbruk danke za oruzje placeno jevrejskim zlatnim zubima danke danke NDH4EVEr!!!
Pa JADNI Haski sude ZAR NECES DAT PRESUDU OVOM MONSTRUMU??? Pa zrtve i gradjani BiH-e cekaju PRESUDU ovom krvolocnom ratnom zlocincu? Dal vi smatrate cjelokupno narod GLUPIM I SLIJEPIM? DOSTA VISE gubljenja vremena HOCEMO presudu! BiH4EVER!