Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E AZRA STO SI UZIMALA UZIMALA SI Srecno u prdekani
Da slucajno taj dar nije bio u vidu novca nisam bas razumio :D
To je ta prava reforma pravosuđa,IZBACITI sve one koji profesionalno rade svoj pos'o !!
Ako se utvrdi krivnja, treba maximalne kazne da se daju pogotovo sudijama cije su ruke krvave do laktova a sve sto oslobadzaju ubice kako revolverase tako i saobracajke.
FUJ !!! Sudija Suda BiH...eee molim te. Pa šta očekivat od načelnika opština?!?! Da je ikako moguće trebalo bi je osuditi na doživotnu robiju kao primjer.
A plata ima 5.000,00 KM neto mjesecno - treba sacekati kraj sudskog postupka pa vidjet sta i kako. Takodje vidjeti i seme sa Vasvijom (SDA) koja kaze kako je ovo najbolji sudija u BiH.
najbolja za dogovor :D