Komentari (306)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravedna odluka svakako. Ali i Kaplan treba da djeluje diplomatski, a ne kao kakav kabadahija. Treba mu emancipacije definitivno, ali o iskrenom nijetu cemo viditi.
BOSNA BOŠNJACIMA
I vas na traktore i pravac kreacija
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
SAD ZGAZI SKUTORE! DO POBJEDE BOŠNJAČE!
Miran budi pohrvatljeni Bošnjače!
@BosanskiGazija Bošnjaci su nastali 2013. A Hrvati u sedmom stoljeću!
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Je li ovo tzv. sud BiH, odnosno Kadijstvo BiH reklo da se isplati biti nasilnik, razbojnik i terorist? Jeste, upravo je Kadijstvo to potvrdilo. Pa nakon ovakve odluke, na novim izborima treba očekivati slične scenarije... Ali srećom neće biti vremena za slične scenarije, jer će BiH završiti kao i ex Yu...
pa majka mu stara kako vas nije stid SDA banditi i lopovi, sve na legalitet i za BiH a sve protiv nje. Pa isti slučaj je i sa referendumom u RS-u, samo vi bando iz SDA možete kršti sve zakone i odluke, ali drugi ni slučajno. Na najboljem putu ste da unesrećite ovaj muslimaski bošnjački narod trajno i da BiH rasturite tako da se nikada više neće sastaviti, samo zbog par usranih guzica koje nisu zavrijedile da se o njima bilo šta kaže osim da se upute u zatvore
NE MOŽE NAM NIKO NIŠTA JAČI SMO OD SUDBINEEEEE
Dragan na aparatima,kazu totalno osijedio
I šta sada slijedi? Pitanje je upučeno HDZ-u, fol, BiH!
neces razbojnice
Kaplan ima kod sebe sad 2 miliona gotovine . Trenutno jedan od najbolje organiziranih političara,a nije ofiran uopće. Kirba je puno uložio u njega.
Stolac Stočanima!
Samo da ne bude pohlepan i korumpiran.Bosni trebaju ovakvi sto znaju zube pokazati i uzvratiti djelima kad neko sere i nepravdu radi,vidi s bolan da je Hercegovac pravi pise .
Ako se prokorumpira, onda ćemo mu, mi njegovi, " srediti" zube!
Sud BiH legalizovo nasilje, nasilničko ponašanje, uništavanje društvene imovine, izazivanje opšte opasnosti, udaranje službene osobe sa zadobijenim tjelesnim ozljedama itd. itd. Sada svi mi ostali ,koji nismo blizu javnog ,državnog i društvenog imamo ogroman strah od svakog uposlenika koji prima bilo kakvu naknadu sa budžeta. Postali smo taoci sistema vladajućih kabadahija , koji ne mogu biti odgovorni ni za šta što naprave. UŽAS !!!!!
mack - Sud je samo rekao uzroku toga nasilja STOP!
@071SA - sud je samo rekao stop uzroku događaja u Stocu!
Normalno kad Muslimani drze sud. Treci entitet! Smrt islamizmu sloboda narodu!
Kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
@Remastered Ma jok. Ide referendum o sudu kod nas u RS, ako bog da pridružiće nam se i Hrvati da ubijemo BiH nabrzaka. SMRT BIH!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kaplane u vugla Hin:))
Ove poze rukama na sliki mi govore kao da je poceo da trenira pa sad na nstednim izborima ima da udara i nogama i rukama ala Brus Li.
Potomci austrougarskih konjusara (tzv. BH Hrvati) na aparatima
a vidi u nas borbe na klixu, vakav je, nakav je, dobar je nije, zgazi hrvate, zgati bosnjake... a oni uzimaju i kapom i sakom, cuclaju i muzu budzete ko da je njihova babovina. al neka nas, nismo bolje ni zasluzili. umjesto da kometarisemo poskupljenja od januara i da im ebemo majku sto zivimo ko stoka, mi smo i dalje ona stara, primitivna i pasivna masa kojoj je bitnije od tog sto su oni gladni i praznih stomaka, to sto hrvat, bosnjak ili srbin nemaju sta jesti i da likuju time