Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj covjek jeste u svakom smislu strucnjak,ali i on treba da postuje zakon i propise i prije svega pacijente....
Imali iko da Sebiji izmjeri tlak!!! Uuuuupppoooommmmooooccccc!!!
BOŽE SAČUVAJ PA OVAJ NIJE NORMALAN IDI BOLAN U PARK TAMO TI JE MJESTO KAKAV FAKULTET KAD ĆEŠ VIŠE SHVATITI. STVOREN SI ZA PREDAVANJA U PARKU. TAMO DRŽI PREDAVANJA: KLUPAMA, DRVEĆU, PTICAMA NA GRANAMA (dok ih ne rastjeraš)
Raditi na klinici a istovremeno imati privatnu ordinaciju je sukob interest. Ili nije?
@Lozac Zbog cega? Ako odradi posao koji treba na klinici za koji je placen zasto doktor nema pravo dodatno raditi ako zeli u privatnoj praksi i za to biti placen. Ti bi i jare i pare. Sta po tebi doktor treba da ostane od 7 u jutro pa do 10 navecer svaki dan kako bi ne bi bilo liste cekanja i za to da bude placen 1.500 km. Ako si toliko pametan,.onda reci guzonjima u vladi neka sebi spuste platu i povecaju doktorima, pa nece biti ni privatluka....
Naravno sve to stoji, al ne treba slati pacijente s klinike kod sebe i tek kada dodu kod njega im posvecivati paznju. Ako neko dode na kliniku ne treba ga cekati dosta dok kad kod njega privatno dodes odmah moze poceti sa radom.
Ne dopada mi se ovaj lik nikako. Teoretski je nemoguće da radiš u javnim zdravstvenim institucijama, na fakultetu, i da imaš privatni biznis i da tamo radiš. Jedino ako 24 sata ne spavaš i imaš snage ko supermen, onda mogu povjerovati. Odustani od nečeg druže.
zar nije malo i do države i do zakona. ako nisu dozvoljene kockarnice, nema ih. ako nisu dozvoljeni privatni ortopedi nema ih. kako je bilo u ex-yu?
sebija crkla, amin
@ERMIONI AMIN!
Logicna odluka suda, rekali bi Combe i Rukfas ..
Vidi rumenka :) Ma sve je OK, stručan si! Ali kakbve koristi kad obični narod nije mogao doći do tebe u KCUS? A na fakultet se eto vraćaš, ali dokle? Nemaju studenti love kao oni bogati i pažljivo odabrani bolesnici.
Za 10 godina ce moliti lijecnike da im rade,pa bolje na zapadu raditi deset godina i imati dobru penziju nego se nervirati sa nasim smradovima.Njemacka i Austrija ce nam sve medicinske radnike zaposliti pa neka vas lijece partije.
@BHReaInost2018 moja drugarica kao veterinar u Austriji je uspjela za 3 godine ostavriti sto u Bosni ne bi ni za 20 pa razmisli, sta je sa vama sa veterinarima.