Komentari (313)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
živio !
da Bog da crko kao i svi ostali ratni zlocinci
I ja kazem, sto bi Naser spasav'o srebrenicke guzice kad je bil u prilici bezbjedno da do Tuzle proseta, nije Naser lud da ratno profiterstvo zbog seljaka zijani.
PRIKAŽI ODGOVORE (32)
ARBIH je casna vojska koja je branila gradjane BIH.Svi vole oslobodilacku vojsku a ne genocidnu.
Samo je slusao instrukcije iz Sarajeva.
@Klixan djelujes mi nekako normalno, pa te pitam za rahmetli zajima imamovica i on je isto tako bio prebacen i da je nedo bog palo gorazde bil opet pricao isto, bil krivio vlast za "izdaju" , samo napomena tebi , gorazde nije bila "zasticena" zona.
PRIKAŽI ODGOVORE (31)
Orića za ministra za raseljena lica
Jedino ispravno.
Heroj koji je pobjego u Tuzlu kada je Srebrenicanima najvise trebalo, ma zivio ti meni
@sefika007 ja bi volio da me neko hoce poducat
Spremajmo se Nasere!!!!!
Cestitam ti Komandante. Zna to i neprijatelj da su tvoje ruke ciste, ali od muke ne mogu podnijeti istinu. Zivio nas Komandant Oric
veceg smrada odavno nisam vidio,dace bog da truni u zatvoru
Genocidni krmojedi na aparatima HAHAHAHA!!! Zivio komandante!
Srbi preko pokusaja da Nasera proglase ratnim zlocincom pokusavaju da umanje sramni cin genocida nad narodom Srebrenice, ali kao sto se vidi nakon vise neosnovanih optuznica pojedose se.Ja sam prvi da se zlocnici na bilo kojoj strani osude, ali ne mozete na silu i izmisljanjem, ako je radio nesta sto sud ne moze dokazati njemu na dusu, ima Sudnji dan, a do tada nemojte djaba mlatiti praznu slamu za nesta sto ne drzi vodu.Covjek je bio heroj odbrane Srebrenice, a odlazak u Tuzlu je duga prica.
Dizu toliku frku zbog 3 mrtve duse. Kako bi samo reagovali za 8372 nevine duse. Ne ponovilo se nikad!
@azem 8372...čega,čega?? Peršuna,eto čega!
@profesor Miljenko ODABI BOLESNI SRBINE☝️
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo jedna interesantna obzervacija. Bosnjaci ismevaju Srbe za "slavljenje" kosovske bitke protiv visestruko brojnijeg neprijatelja koja je prema vecini istoricara rezultirala nereseno, pogibijom oba vladara i vecine vojnika. A u isto vreme slave i velicaju "heroja" koji je odgovoran za masakr citavih sela, i koji je pobegao u trenutku kad se pojavio njegov suparnik sa planom borbe i jos gorih zlocina, ostavljajuci svoje vojnike i civile potpuno bespomocne.
Sto se tice Kosovskog mita, samo me zanima koji to "historicar" misli da je bilo nerjeseno?Sto se tice Nasera, pa zadnjih 20 i vise godina pokusavate njemu prikaciti to paljenje sela, ali ne mozete dokazati, a koliko znam pravo, covjek je nevin dok se ne dokaze drugacije.On je heroj jer je njegova vojska izdrzala u okruzenju visestruko jace vojske koja je napadala i bila potpomognuta i sa teritorije Srbije.
komadante moj!!!!!
Cemu zabrane nevinom covjeku
ŠTA DRUGO I OČEKIVATI OD GAMADI. BORBA ZA SAMOSTALNU R.S. MORA POSTATI JOŠ INTENZIVNIJA.
Prica se da je Cvijanovka ludo zaljubljena u Nasera, jer negdje nacula da strasno j..e a posebno kad su Srbi u pitanju. Dodo da bi se uvjerio dal je Naser tako strasan j...c odmah raspisao referendum. Bio strasan odaziv zena iz RS. Kao rezultat referenduma povecao se natalitet u RS-u.
natalitet u GT (genocidna tvorevina) ima zadatak da se smanjuje, iz godine u godinu.
485 tisuća Srba i Hrvata je nestalo s prostora općina koje je kontrolirala tzv. ABiH legalna nema sta...
legalna i medjunarnodno priznata... a hrhb u Hagu proglasena kao zdruzeni zlocinacki pothvat