Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa pritišćite i vi njih.....i to pravosnažnim presudama sa dugogodišnjom zatvorskom kaznom
@puJdoo HHAHAHAHAHA od kad ne čuh ništa smješnije. Pa i vi postaste sila nebeska, na jeziku je Bošnjo jak a pobiše nas za nekoliko dana preko 8000. GDJE SMO TADA BILI? KAKVA USRANA PODRŠKA, za ono za šta je zaslužan i dalo mu se, ALI AKO IMA I NEŠTO ŠTO NIJE TREBALO DA NAPRAVI NEKA MU SE ČASNO PRESUDI, ŠTA SERETE VIŠE ILI STE GORI OD NJEGA.
@saab2 I PLJav..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo hapsite kriminalce, narod je uz vas protiv SDA i SBB mafije!!!
Zaboravio si SDP.
AKO PUSTE RADONČIĆA NARODE MOJE ŠTO PRIJE I ŠTO DALJE KO GOD IMA PRILIKU R A Z G U L I!! AKO PUSTE RADONČIĆA A OČITO POD PRITISKOM OD ALIJE IZETBEGOVIĆA PA NANIŽE ZNAČI ŠTITI SE SVE ŠTO NE VALJA ZA NAROD, OVDJE ĆE DOĆI DO OGROMNOG JADA I BIJEDE I BJEŽI NARODE. UMJESTO DA SE BAKIR OGLASI I KAŽE NEKA VLAST RADI SVOJ POSAO KAKO TREBA BAKIR UVIJEK OKRIVLJUJE KO BAJAGI NEKOG TREĆEG, VODI LI SE DRŽAVA NA OVAJ NAČIN, SRAMOTA, PA NAROD VIDI MOJ BAKIRE.
@Muni ,,.......................................................................Bakira....................,,
Gasove ja imam u stomaku Probava mi nije zavidna Trebao sam jesti zdravu klopu Zato ja ne mogu u Evropu Gasove ja imam u stomaku Covjek sam pod stalnim pritiskom Organik hranu moram jest sa sela Kao zvanicnici iz Brisela Da sam suprotno ja postupio Evropskoj Uniji vec bih pristupio Gasove moras ispustati , ti to znas Jer u protivnom ces da eksplodiras Gasove moras ispustati , ti to znas Jer u protivnom ces da eksplodiras Gasove ja imam u stomaku Oko mene je zapaljivo Tonem duboko u zivo blat
Toliki je pritisak da ne možeš ni pjesmu dovršiti.
Tako je BRAVO!!! Zakon u ovoj zemlji mora biti za sve isti sto do sada nije bio slucaj pa su upravo ti politiacri kao sto je Fahro radili sta su htjeli i drzavi i narodu!!! Kada jedan dobije ono sto je stvarno zasluzio i ovi drugi imaju da pisnu od straha jer su to inace sve u biti jedne velike .izdurine!
Koje zlo dolazi iz ove ustanove
Ne pritiscite , podebljajte koverte.
I majke Srebrenice, zna se kod i ove jadne žene koristi već godinama ali i za šta tako da eto dali su im lovu, one potkupljive i svoj prejadan riječnik koriste i u političke svrhe, boga mi kako su te žene zajahale svaka od njih naročito ona krezava bi sutra sjela na mjesto predsjednika zemlje. Okanite se ženturače ćorava posla, dostojanstveno tugujte a ne brukajte Muslimane petljajući se takve ,,priglupe,, u politički život države MA KO DA VAS ZA TO ANGAŽUJE.
Znamo mi ko vrši pritiske, NARAVNO SVE LOPOVI KOJI SE NA ŽALOST JOŠ NEŠTO PITAJU U OVOJ ZEMLJI, SVE ĆE ONI URADITI DA KRIMINALCA IZVADE IZ ZATVORA NE BI LI TAKO SAČUVALI SEBE. PRAVDO IZDRŽI, ODOLITE PROTISTCIMA KRIMINALACA, PA ĆE SE NAĆI BAREM JEDAN ZATVORENIK, KADA VIDI DA GA NE NE ŠTITE I NE ČUPAJU IZ ZATVORA, KOJI ĆE ODVEZATI JEZIK I ,,PROPJEVATI,, ZA SVE LOPOVLUKE I LIJEPO POLAKO IZGOVARATI IMENA I NEDJELA KOJA SE DUGO VRŠE NAD OVIM JADNIM SIROTIM NARODOM.
Pa u svakom poslu se radi pod razlicitim pritiscima. Vi se ne osvrcite na te pritiske i radite svoj posao casno, postene, profesionalno i efikasno. Dokazite narodu svoju efikasnost i postenost u radu i imat cete podrsku svih gradjana ove zemlje. To je 2 miliona punoljetnih gradjana i niko vam nista ne moze. Dokazite se i imat cete podrsku 2 miliona ljuda. Sretno.
Ma tko vas jebe ... radite svoj posao ... vi sste javne osobe radite javni posao i trebate biti izloženi pritisku ... Niste svete krave
Izvršiti dopunu krivičnog zakona BiH, za svaki pritisak na sud "udariti jako po džepu"pa i zatvorom zaprijetiti
ako nista, bar je lijepo vidjeti kako su veliki bosnjaci, srbi i hrvati ujedinjeni protiv vladavine prava i pravne drzave.
ako nista, bar je lijepo vidjeti kako su veliki bosnjaci, srbi i hrvati ujedinjeni protiv vladavine prava i pravne drzave.
Privedite ih i ne govorite ni o cemu dok se sudzenje ne zavrsi, i cao....ha ya