Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cim ti bradonja dizes prst u upires ga javno govoris da sve druge vjere ljude treba potamanit ti nisi vjernik bradonja ti jedan obicni kreten bolesni, kakav ba zatvor, dnevno 3 x po 100mg leponexa do kraja zivota i kad pobjesnis ampula haldola! U vraziju mater sa njim
Bolje da mu se otac na kamen izdrk'o neg njega napravio
Ali jos nikako ne mogu naci opravdanje da zadrže u pritvoru 101 sarajevskog revolveraša sto žare I pale glavnim gradom... :)
dolazi nam Papa, muslimani se hapse... Bakire, zar ti nije zao Bosniceve djece, i tvoga babu su hapsili samo zato sto je MUSLIMAN ?!
Nit su Bakir i ostali Izetbegovici ''muslimani'', nit je ovaj drkadzija na slici musliman tako da... Mene bi bilo sramota islam i muslimane stavljati u isti kos s ovima.. :)
ma ne, šejh Obama je musliman ?!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ima ove nove raje koja želi da bude kao ti, čini im se ‘kul’ biti glup, to je sada moderno.Tebi su tvoja stara nana i dedo zaostali primitivci. Tvoja nova raja se stidi svojih roditelja, i da nemaju ono malo poštovanja prema njima najradije bi promjenili ime jer đeš se zvati Muradif u 21. stoljeću. "
"Nemoj zaboraviti da popljuješ predsjednika Aliju i svakog imalo uglednog Bošnjaka, informiši se u Avazu tamo sve piše. iako nosiš bošnjačko, islamsko ime, a Boga spomeneš samo kada igra repka, imaš puno pravo da omalovažavaš reisu-l-ulemu, da iznosiš hiljadu argumenata o nepotrebnom građenju novih džamija, o jačini ezana sa munara, ipak to je demokratsko pravo da izneseš svoje mišljenje. Ti znaš šta priča efendija na hutbi iako nikada ne ideš u džamiju, i znaš da onaj jedan što ga često vidiš iz kafane dok tamo ispijaš karlovačko ide u džamiju i on ima mnogo mahana i za tebe takvi ne bi trebalo da ulaze u Božiju kuću. I iako si ti obični klošar što u kafani traži izgubljene dane, tvoje starkice na nogama su dokaz tvog velikograđanstva. Ti si raja. Svi drugi su raja. Ti žališ za petokrakom. Kažeš nema više prave raje, došli neki Mehmedi, Ibrahimi.
da, "evropski muslimani" nikako da dodju tobe ...
Valja biti Jusuf u 21.vijeku, bolje biti Leon, Dan, Zana, Luna...U nedjelju bio mevlud u jednom mjestu na opštini Zvornik i vaz činio Zeničanin Mustafa efendija Spahić i kaže kako mu je uvijek srce kad dođe na Zvorničku opštinu i vidi punu džamiju, dok u Zenici i Visokom ne možeš okupiti u džamiju ni pomoć atomske, žalosno!!
opravdano odsutan :D
Bosnić ima dobrog advokata kojem će glavni argument biti sloboda izražavanja religijskih potreba, tužilaštvo je na klimavim nogama jer ne mogu određivati gdje će ko ići na džumu.