Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kandidatura se ne zabranjuje za : - Negiranje genoci..da (Sve srp.s..ke partije) -Izjavu : U sarajevu neBošnj..aci, a posebno žene ne bi trebali obavljati ni jednu rukovodeću funkciju (Fahro). A ni avaz, expres i ostala glasila partije nisu baš novine bez golotinje -Upošljavanje pola članova familije (17 godina skoro cijeli SDA, a u zadnje vrijeme i SDP) -Nepravomoćnih i pravomoćnih presuda ( HDZ) ALI se zabranjuje zbog par pornića
\"No sex tapes, just lies!\" Kakvo licimjerstvo!
Ova je dobra: Oni ti ga puše Mirade,Miradeee...Hoćemo pravdu za Mirada !
Bez obzira na pornajvu, insan nije u vinklu
Kreteni, oni guze narod više od 20 godina pa ih ne zabranjuju...
Na tim filmovima koje je reklamirao bila su samo dijeca, oko 15 godina. I to govori o njemu. Za normalne to je za svaku osudu i krivicno dijelo. Viden je mnogo puta kako uvodi maloljetnike u svoju kucu. Jedan od njih Arnel - sirotinja iz Sarajeva otvoreno prica kako je imao odnos sa njim, a nije imao ni 15 godina. To sto je pede. nema veze, ali takvi nam nesmiju predstavljati grad.
Aaaaa Mirada, kralja kanala i obradivih površina, obrati se sudu u strazburu možda ti oni pomognu :P
cojO voli da prci
Justice for Hadziametovica! Lafo ovi ostali levati ne vole pornjavu!
___ // 7 (_,_/\\ \\ \\ \\ \\ _\\ \\__ ( \\ ) \\___\\___/
Uvijek udaraju po najslabijim, sto ne kazne neku veliku stranku !?
ovaj tip je kralj !
Konačno se pojavio neko mlad,pošten i ambiciozan i naravno da ne odgovara vlastodršcima.
Oni ti ga puse Mirade , Miradeeeeeee
Zenico, sad nek\' ti je Bog na pomoći....
SVI SMO MI MIRAD
nama su paltitli da lupamo minuse na komenater ...zivjela snaga naroda i Back to the Dark Vilajet part 3