Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je Sakib kriv, onda ne postoji ni jedan izdrkan srbin na dunjaluku da nije...................SMRT nakaradnoj izdrkotini RS i svim srbima koji misle da ta izdrkotina treba da postoji............
Optužnica je samo potvrdjena, sto znaci da covjek nije kriv, dok se suprotno ne dokaze.. presumpcija nevinosti. :)
za ovaj ZLOČINAČKI sud kojim upravlja GENOCIDNI bg,generalova je jedina krivnja što nije i on zavšio u jami TOMAŠICA kao što je cjela njegova familija!!!
@Bakir.Iz.Trezora đikana kao što si ti u sda nikad nije nedostajalo! sjetimo se:muhamed čengić.fikret abdić,m.kebo-keblećina, ................................... :))
haj što si glup, ................... već što si dosadan!
Nevine, jadne, izmućene, nikad krive Bošnje
zar vam nije praznik danas odmori malo
@gnoseolog velika je razlika izmedju nekaznjavanja zlocina i izdavanja naredbe da se isti pocini. Zato se karadzicu i mladicu sudi na medjunarodnom sudu a mahmuljinu ce se suditi na sudu bih.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)