Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo pravda i ništa drugo. PRAVDA ZA DŽENANA i svu našu djecu koja su nevino stradala.
i reepiratorske genocide
👍
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
propjevali su oni i zna se ubica bas ce te se iznenadit,,,,ja sam znao od pocetka i da nema amneziju i da je sami vrh umijesan i da su se snimci brisali i da su dr mijenjali ,,sve su probali sa nadom da ce pare sve rijesit i muriz kad tad odustat,,,e zajebali su se,,,sad pocinje rijaliti,,,pravda za dzenana i davida
Koja je to serija bogati?
Standardno, konakovićevi botovi u top komentarima slave i prozivaju "Sda botove" za minusanje (a minusa ni nemaju) a očito nisu ni pročitali, optužnica nema veze sa ubistvom, nego je podignuta za prikrivanje dokaza, što je opet dokaz da za NIP glasaju samo potkapacitirani, isti ti jedini i vjeruju Ifetu Feragetu i Gordani Tadić.
Ne mogu da ne primijetim da optužnica nije za ubistvo nego za prikrivanje dokaza. To su potpuno različita djela i značenja. Znači li to da nema traga eventualnim ubicama.
SDA kriminal se raspada...Mic po Mic.Sretno nam svima...
JOS OSMICA I SELMO CIKOTIC I DRZAVA CE PRODISATI KAD NEKO POSTEN DODJE NA NJOHOVE FUNKCIJE I OTKRIJE KORUPTIVNE RADNJE!!!
Tuzilastvo je na dobrom putu!!Svaka čast!!
gospodinu advokatu Ifetu Feragetu koji bez straha se bori za istinu i pravdu svaka podrška od građana naše BiH ,nećemo korumpirane ili zastrašene službenike u policiji i tužilaštvu ,tamo im nije mjesto . Ni jedan pravni slučaj ne smije biti rješavan nepravedno. to je osnov države.
Ako je optuznica potvrdjena da li to znaci da se njih petoro vracaju u pritvor ili ce na slobodi docekati pocetak sudjenja?
I Avdo Avdicu, Osmice, Bakiru… sta cemo sad? Je li opet kriva Gordana Tadic?
SDa jedan drugog ucjenjuju neće da predaju Budnju jer navodno ima neke "slike" u telefonima svih SDA političara koji su zasjedali u njegovom hotelu.Lumpovalo se 🤣🤣
Valja na robiju Alisi i drugima
Ima li išta u ovoj državi važnije sem slučaja memic
Porodica Mutap, pravi primjer skorojevića.
DNEVNEPOSHALICEHEHE... IDI SE LIJEČI BUDALO
Sad če dušmani pićiti bajagi po SDA koristeći svaku priliku ali kao napad na Bosanske muslimane što čine već preko 100 god
Ne treba ovakvu optužnicu previše komentarisati,sve će se vidjeti na suđenju.
Zelena parazitska mafija, jel ovo udar na nas Bošnjake? Hoćemo li vani pred sudove