Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi umiru doživotno vraćajući kredite Bankama, a ovaj Čaušević je uzimao samo za jedan dan svoga života kao što nekome treba 30 godina svoga života da vraća dug Banci i da ima stotinu života, opet ne bi mogao uzeti para kao što je uzeo Čaušević za par godina. Radi se o ultra kriminalu. DOŽIVOTNA KAZNA JE PREBLAGA!
Samo vrh ledenog brijega, bez sumnje...
Ovakva i ovolika nedjela treba usporediti i razmotriti, sa stanovista nekakvih konstatacija, "da li je Tito bio diktator i zasto se je Jugoslavija onoliko izgradila i koji je bio glavni osnov". A zasto je BiH doslovno ekonomski potonula i nakon rata, cak vecom brzinom, nego u toku ratnih dejstava.
Iscupa se Karic. Sad ce povalit Causevica, a ne bi trebao ljutiti. I on je u onom iskazu sto je procurio krivicu teretio druge.
Na slici je Sedinet Karic
Jos kad bi Causevic smio propjevati..
Nista ne vrijedi bez oduzimanja bespravno stecene imovine...