Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijep primjer kako i Marko, Razim, Salko, Boban, Mladen i Selvir mogu uspješno sarađivati, bez obzira na vjerske i političke razlike. Svaka čast! To je budućnost Bosne i Hercegovine!
"u kriminalu je prosperitet" @mko again returned
SUd konstatuje da je Stoka samoinicijativno krenula iz Srbije u BiH, jer je tamo učila ZELENIJU ispašu !
Znači šverc stokom je dozvoljen ... Od Nove godine idem u privatni biznis . . .
Hahahahahah cirkus.... Ovi organizovali a Kunic i kompanija kao sluzbenoco dgs-a to omogucavali. Sad fino ih vratiti na posao i popisati se na postene sluzbenike.
kod nas treba uveati americki sistem pravosudja i zatvora, sve privatno. sudije imaju procenat od presuda i osudjuju i krive i nevine, zatvori puni. covjece pa kod nas ko god zavrsi na sudu bude oslobodjen. mogli bi i ovi iz zatvora uloziti zalbe, kako su ovih dana sudije raspolozene, mogli bi ih i pustiti iz zatvora
tako je cijenjeni sude, oslobodite čobane koji vode stoku dvadeset i koju godinu
Vjerovatno su dokazali da su krave i ovce dobrovoljno i na vlastitu odgovornost plivale Drinom, a sudije vrlo dobro znaju da živina zna plivati
Oslobađanje bi bilo opravdano da su krali, pljačkali, ubijali, maltretirali.... ljude. Ovako, oslobođeni jer su krijumčarili stoku, pffffff....?!??! Ni zakona, ni reda!
na divljem zapadu su krijumčare stoke vješali na prvo drvo.
na divljem zapadu je bilo reda ... kod nas nema ... krade država, pa što ne bi i oni od države
A gdje je stoka?
u parlamentu !
oslobodili glasace SDA i SNSDa xD
ovo se zove suradnja ... bando parlamentarno-predsjednička
WTF???
Mamu li vam oslobađajuću