Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uhapsili ga tokom predizborne kampanje, koja je za glavni cilj imala ukidanje kantona u Federaciji, kako bi smanjio institucionalni aparat HDZ i SDA. Bakir i Cova su ga unistili.
ja vovaj boljitak zaboravio.. kao da nisu ni postojali.
HHAHAHAHAHAH bas me čudi.....čuj odgodjeno sudjenje!!!!?!?!?!!? :) :) :)
@afterparty ma nista...samo sam 100% siguran da je opravdano, posteno, i da je sve u cilju sto bolje istrage i pravednog procesa :) :) :) :) :)
Fini momci
nema više niđe stranke "radom za boljitak". Propala ko žeton.
hapsi sve pljackase naroda...odozgo prema dole...
Poznajem covjeka osobno, klanja djumu svaki dan..Ovo ste mu sve nastimali, lopovi:-)Cak i hodzu vozi besplatno kuci poslije djume:-)
djeco, da vam vaš čika Meho kaže. nemojte slušajte učiteljice... kriminal se isplati... i to dobro...