Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izvinite amateri u Sudu, ali Kovačević je u pravu. Po ovom istom pitanju je Međunarodni Sud odbacio Agenta Softića u reviziji tužbe protiv Srbije - ako mandat istekne, agent ne može predstavljati državu pred međunarodnim sudom samo zato što je naša vlada neodgovorna.
Pogotovo je sporno sto se one vode kao zaposlenici tog Ministarstva za ljudska prava, zasto nisu uposlenici Vijeca Ministara?
Zašto to isto rješenje nije dobio BH agent S.Softić da može da zastupa BiH u tužbi protiv Srbije.Sad se ove guraju jer hoće da se ne sprovede odluka.Javno priznao legitimni a za kosača se zna.
De ba dje ces protiv srbije...odma ne vazi
Jel se to zove slaven vec je sumnjivo...danas jedno ,sutra drugo prekosutra trece a kao vikendom ostalo...e zato nam i jest vako...mi se palimo a on skuplja pojene i nista ne donosi dobro samo nas pali jedne na druge...a on ima foteljicu na nas racun...bravo slavene isti si gazda ti komso..pitanje,koga ti predstavljas...mozda crnce...
E čuj Agentice. Neće žensko fizike ni lopate samo lakih para preko poštena naroda.
De bola imaju one s cim zaraditi i bez ,,postenog,, naroda...
Bukvalno trojka. "Hood irony central" je organizacija koju je trojka zapocela i sada je glavna organizacija na balkanu za širenje dezinformacija. Pazite na klix racune koji imaju slovo "H" u njemu, oni su pripadnici organizacije.
Sve se može iskomplikovati. Ako nisu agentice, onda su nezakonito zastupale BIH i tokom postupka, a Sud usvojio njihov zahtjev vezan za imenovanja u Domu Naroda. Ako nisu (bile) legalne, onda to Sud treba odbaciti i usvojiti sve zahtjeve Kovačevića .. Sud takođe može poništiti cijeli postupak ako su bile nelegalne ... i sve vratiti na početak ....
Treba sud smijeniti i postaviti ovog alijasa ..on sve zna ko i komsic...e narode bosnjacki,stavi prst na celo pa se upitaj...sta smo imali sve ove godine od ovakvih kao komsic sto ga podvalismo hrvatima
Nista dobro osim kvaliteta
Ove agentice se tek razbudile kad im je neko počeo da drma stolicu. Godinama nismo ni znali da postoje.
.ebo lud zbunjenog, koja smo mi komedija banana država!
Ovde nešto SDFA mulja
idijote rijesenje je donio Milos.Lucic kao ministar, dont bi stupid
Slično kao agent Softić,rasprava završena!
Men se cini da ovaj sud bas i nije za BiH ! Mora da tamo sjede ugrozeni iz Nagorno Karabaha.
Ovaj panetnjakovic sto pet puta posta jedno te ist trebao bi znati da su agentice zapostenice Ureda Vijeća ministara, dokbju sakib softic imao status kurke od ovce, dakobda ne lupas više. Kunete se u državu, a kad Vam neodgovara onda nevalja ni sud BiH niti bilo sta. Slaven Kovačević je jedan uhljup sa Bjelava cijeli život kao i masa drugih tkz eksperata sto supljiraju dok se ne uhljebe.
Opet Hrvati pametniji...a i jesu Bosnjaci samo za ukrast 100KM i nosat znacke i pistolje po granicama
Izvinite amateri u Sudu, ali Kovačević je u pravu. Po ovom istom pitanju je Međunarodni Sud odbacio Agenta Softića u reviziji tužbe protiv Srbije - ako mandat istekne, agent ne može predstavljati državu pred međunarodnim sudom samo zato što je naša vlada neodgovorna.