Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drazen Erdemovic je srbin, Ibro Macic je musliman =75 ubijenih .............................=4ubijena =10 god zatvora........................=10 godina zatvora =jedan krstas vrijedi 18,75 muslimana (u ovom slucaju)
Franzisko Dražen Erdemović, Jugoslaven a kasnije četnik, glasač za reformirane komuniste 1990., poklonik titoizma, oženjen Srpkinjom, prema vlastitoj izjavi volio je Jugoslaviju i JNA u čijim redovima je sudjelovao u agresiji na Republiku Hrvatsku, a 18. studenog 1991. po njegovim vlastitim riječima „oslobodio" je Vukovar.
Za Heliodrom kod Mostara znamo da je bio logor, gdje su bili zatvarani i stradavali Bošnjaci! Ali nitko ne spominje što je bila "Musala" i tko su bili "stanari" Musale? Jeli to bio rekreacijski centar za hrvate i srbe, ili pak nešto slično heliodromu?