Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
smatram daleko bitnije da toplane imaju doban stepen naplate, pogotovo od onih koji nisu socijalno ugroženi, jer inače, svi ostali koji uredno izmiruju račune, a ti su valjda u većini, ispadaju glupe ovce
ZA OVE I OVAKVE GLUPOSTI ČOVJEK NEMA SNAGE NA DA IH ORIČITA A KAMOLI DOŹIVLJAVA ! ČUJ , AKO ČOVJEK IMA MJESEĆNO 165 KM NJEMU NIJE POTREBNA SUBVENCIJA .LJUDI MOJI DOKLE SU SROZALI NAROD. NEKA SMANJE PDV SA 17 NA 10%,JER NAROD NEMA NIŠTA OD TOG PDVa, OSIM NAMETNUTE BIJEDE .ONAJ KOJI TAKO POSMATRA SLIJEPE LJUDE, NEKA ZATVORI OČI I TAJ PROBA PROVESTI SAMO JEDAN DAN ! NASRAMOTU VAM SVIMA !
dostupne su samo vjernim sda glasacima, ucesnicima koride u cevljanovicima
Sta seljo zna koji pali livade sta je grijanje na plin oni samo znaju drvo, mrki ugalj i fapova gumu zapalit da se griju.