Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uhljebi na aparatima
cudi me da nisu prenijeli pranik na ponedeljak...
ups... *praznik :)
Prenosi li se na ponedjeljak 😂
Ja radim kakav neradni dan ??? Gdje privatnik zna za slobodan dan , ovo vazi samo za uhljebe iz SDA mi sirotinja ne znamo ni za sta .
prijavi privatnika pa ces vidjet radis li
sto kliks voli da ebe poturice u mozak 😂
Subota je inace radni dan ili?
Ja bi uveo cjelodnevnu manifestaciju uz obavezno prisustvovanje na glavnim trgovima i da svi mašu zastavicama do večere!
Treba zaposliti nezaposlene i dati im dnevnice da čitav dan mašu zastavicama po gradu, jbg treba djetetu za školu u Ponedjeljak, a kako bi dao kad mora uzeti cigaaara!!!!
Treba taj dan da država zaposli nezaposlene u državni sektor pa da im isplati dnevnice, a ionako neće ništa raditi.
@Zilot A isto tako i u entitetu po opravdanju dejtonskog sporazuma, jel' da!
Za Politicare Majka a za narod Maceha. To je taj balans.
Država koja je raselila svoj narod u tuđinu zbog uhljebsko-parazitske birokrtije i administracje!!! U tri smjene treba da radite da vratite državi ono što ste uhljebili!!!
Neradni dan za neradnu uhljebistansku parazitsku državu koja ni da troduplo radi ne može zaraditi za namete fiskalnog terora i rata kredita!!!
Steta za privatnike /robovlasnike...
Pada?Kakva je to rijec novinarcici??
klikse prenosil se na ponedeljak ? :p
Jedna si jedina 🇧🇦
uhljebi se raduju odmoru a sve placeno.