Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvar je prilicno jasna, tu nema ni govora o genocidu, jer su Srbi nakon sto su usli u Srebrenicu odvajali muskarce od zena i djece i to su potvrdili i sami muslimanski svjedoci, sto ce reci da su oni pobili samo muskarce, a zene i djecu su evakuisali na Alijinu stranu.
@zgembo.adislic Da je to bio genocid Srbi bi pobili sve zivo, od najmanjeg djeteta do staraca, jer to genocid znaci, pobiti sve pripadnike jednog naroda na pdredjenom prostoru, za razliku od Nasera Orica i njegovih trupa koji su u srpskim selima u i oko Srebrenice pobili sve zivo sto je bilo srpsko, od najmanjeg djeteta do staraca i onda sve zapalili.
@zgembo.adislic E to je klasican primjer genocida. A te iste krezube, nepismene i brkate babe a la Munira Subasic su evakuisane od strane te iste srpske vojske, koji su im obezbjedili autobuse i odveli ih do Tuzle, da im mozda Alija nije poslao autobuse kojima su dosli u Tuzlu, samo ih to treba pitati, ko vas je evakuisao iz Srebrenice i cijim autobusima, ako je to zaista genocid?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ghhf
ja ne znam više koga to upšte zanima šta genocitet odbacuje,prihvaca,,predlaže,izglasaje ,sugeriše itd,zašto je to ovdje tema
gluposti...bosnjci ne treba da gledaju srbska posla niti srbi bosnjacka...neka svako gleda svoj posao i mirna bosna....
Ovo što su izglasali je jednako bitno kao da izglasali i da je zemlja ravna ploča. Džaba đikani, cijeli svijet zna šta je bilo!
Svijet je izglasao i genocid Turaka nad Jermenima ali Turke boli ona stvar. Tako i nas.
koga boli kyrac jel genocid ili nije???...srbe interesuje da se popisu srbske zrtve....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ima BOGA stice pravda sve
Naravno da ce stici, da skine odgovornost sa srpskih generala, da kazni one koji su smislili prevau o Srebrenici, da se izvini srpskim zrtvama i da naplati sve od lažnih balijskih patriota.
Ako jos uvijek ima onih koji vjeruju u individualnu odgovornost onda se sigorno radi o ljudima koji podrzavaju ratne zlocince, monstrume, izrode ljudskog roda. Jos jedan u nizu od dokaza da se radi o kolektivnoj odgovornosti i treba im jedino vjerovati parolama kojim obljepljuju genocidni entitet SVI SMO MI RADOVAN; SVI SMO MI RATKO MLADIC i jeste ja vam vjerujem.
Koga boli sta misle genocidasi sa najvise presuda za genocid u historiji covjecanstva??
hvala muniri...poslat cu joj cvijece....
Svi su svatili šta se desilo u Srebrenici oni genocidaša kojima ništa nije sveto i koji nemaju ni malo ljudskosti..fuj vi srbi ste genocidni narod koji zivi na zemlji gdje je izvršen genocid na Muslimanima pokušavajući etničko čišćenje!
misljenja bosnjaka nas uopste ne interesuje...vlada republike srpske sastavlja medjunarodnu komisiju koja ce da napravi izvjestaj svih zrtava srebrenice i sarajeva.....prije 16 godina federacija je potrosila 600 000 maraka za komisiju koja je radila izvjestaj zrtava za sarajevo...pare potrosene izvjestaja jos nema...gdje je?..kad ce?...nemamo vremena vise da cekamo i da trpimo islamisticke manipulacije....stvar se mora okoncati...
proslo je preko dvadeset godina ! satanizujete jedan citav narod.......sa svojim kmecanjem ste dodijali i bogu i narodu vise.......ja sam muslimanka. ne da to meni nesto znaci.., imala sam preko dvadeset godina kada je poceo rat i dobro znam sta su jedni drugim bili u stanju uraditi......da je izvrsen genocid ne bi bilo vise od 50% muslimana u BiH......odbit ce se nama to vase kmecanje o glavu jednog dana, zapamti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hvala ti munira gdje cula i gdje ne cula...da nije bilo munire srbi bi totalno zaboravili za taj sramni izvjestaj...hvala i bakiru....hvala i aliji.....