Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOliko sam ja informisan ovaj lik je bio u 5. Korpusu ABiH a zivi u V. Kladusi
pravda je spora ali dostizna.
17 Godina , malo brate .
kako to da ovaj cangaroo \"sud\" nije našao tehničku grešku pa ga oslobodio kao onog četničkog komandanta u srebrenici s 40 godina, pa na slobodu... \"greške\" se događaju samo kad treba genocidaše na robiju. izjednačavajte vi krivicu do sutra, narod je davno opametnio. nema više nedodirljivih
neidentifikovan???
DE NE P.O.K.L.A.S.M.O. I ONE B.U.L.E.T.I.N.E SMRDAVE U SREBRENICI,NEGO IM JOŠ I PRIJEVOZ ORGANIZOVASMO...SRAMOTA...
pipo, jel to znas iz iskustva kako je u Zenici hehehe
saće ga u zencu, dje če mu razvalit p.ak.š.u BIH4EVER
Bosna je puna fasista, pogledajte komentare i mrznje, nikad se necete nauciti toleranciji. Po vama znaci ako covjek ima bradu, on je \"vehabija\", a oni netreba da postoje. Fuj Bosno, sramite se, Srebrenica ce da se ponovi, a dobice i vehabije svojih 5 minuta, pa cemo vidjeti rezultate ove mrznje i nepravde prema tim ljudima.
A vidi napaljene dijaspore kako pomaze ljudima u BIH da izgrade pravnu drzavu!! Komentari su vam za 10+....
treba ga osloboditi vidite za sta covjek dobi 17 godina zato sto je ubio 5,6, srpskih terorista vojnika pa nije pobio civile boze sacuvaj sa ce i batko dobiti 20 gdina sto je pobio preko 100 civila eto pravde, nedaj se brate izaci ces ti brzo sad ce se zaratiti pa cemo ih klati sve odreda
Gazija,nebi ti bio u Sanskom M. da vam neki nisi pomagali citav rat,tj. da ste se sami borili protiv svih srba a da vam niko nije pomagao i da svijet nije obracao paznju 92. god. ali polako prestace obracati pa ce te ostati sami bez podrske.
Dajgle mu face....pravi krvolok...primitivac....pozdrav svim normalnim na portalu....bilo koje nacije i vjere.....
Zena ce ga sigurno cekati da odrobija :)
Pitam se zasto nisu srbski junaci uspjeli pobjeći ? Sigurno im traktor ostao u kvaru . Eh da znate sta vas je još po Silnom Grmeču ostalo... A biće vas i po Kozari nije jos gotovo ;) Smrt Četnicima i Pozdrav iz sanskog mosta grada Sa devet rijeka i 10 000 Mudzahedina gladnih krvi .