Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MAMU TI JE*EM SELJACKU !!! Usro se ko grlica.. Jedan govnar manje.. Idemo dalje...
Neka kaže na kojim ostrvima (kajmansim djevičanskim...) su pare ili na vješala Lopovluk se mora istražiti, inače ništa nije urađeno
primitivac prve klase, osim sto se nakrao para za ovo vrijeme koje je obnasao funkciju premijera, nista drugo nije uradio
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da te nije strah, izašao bi juče kao čovjek i obratio se ljudima, ne bi dozvolio da izgori ta zgrada koju si navodno branio od agresora. A znao si srati sinoć na TVSA kad je sve bilo gotovo. Tvoja djeca ne gladuju sigurno, MRŠ GNJIDO!
ne rise
ma ti krmeljo ne možeš biti ni otirač
klipane ko se davi i za slamku se hvata, dedo babo, i sva tvoja uža i šira porodica su kriminalci, huligani banditi
Nikada ne dorečen! ČIJE NOGE, ČIJI OTIRAČ!
nisam otiso iz staha samo se bojim
Kompletna vlada OTKAZI .. ODLAZITE sami da vam nebi prema kucama krenuli !!
***.te SDA u gu.zu
Ma nije se zeljov prepo,samo je podvio rep i odstupio,ko sugavo pasce!
Koga briga zašto je otišao, jedino je važno to da je otišao.
ma za tebe je jedan stapic i lagano idi pecaj ribu!
SDA - Sestra Dajdza Amidza!
Otisao si ti u PM hahahahahaha :D Ebo li te Bakir i oni zeleni iz SDA
buahahahahahahaha ;-)
To nisam bio ja,to je moja schauma :)
''Ovdje nema gladne djece na ulici, nema onih koje trebamo sažalijevati, ali ima huligana, bandita, kriminalaca. Ovo su vrlo dobro organizovane grupe, nafilovane sa puno droge ''Spid'' i političkih instrukcija....'' Ovaj je na nekim je.enim drogama?! Izgleda ''ušmrknuo'' svih 12kg koje je Nefa ''zaplijenio''... Samo polako, jarane. Nisi ostavkom sve rijesio. najgore ti tek slijedi. Vracanje UKRADENOG pa pravac prdekana. A tek kad te neko od tih ''huligana, bandita i kriminalaca'' sretne na ulici.....hmm, pozeljeces da si umjesto ostavke izvrsio samoubistvo KONJINO primitivna (da oproste konji na poredjenju)