Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Suade.
@Jasmin-93 svaki pizdun moze pametovati preko medija! neka podnese prijavu?
Sutorina je BiH
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
boli te urac suade, nadjes manekenku na kafultetu da ti bude asistentica, da ti je lijepa da imas sta gledati, ko ti ne kupi knjigu za ispit ne moze ni proci.
Ovim ćemo obavijestiti širu javnost da trenutno dajemo kredite ljudima kojima je potrebna financijska pomoć po niskoj kamati od 3%. Ako ste zainteresirani za prijavu zajma, kontaktirajte nas za više informacija putem e-maila: [email protected]
Ima li kod tebe ko izać'?
Vecina u mnostvu pocinjenih genocida ostaju nekaznjeni. Nijemci su jedni od rijetkih koji su platili cijenu. Dva najveca u novijoj istoriji, u Kambodzi/Crveni Kmeri i Bangladeshu/pakistanska armija, uzeli su po vise od milion zivota. Ili Afrika, gdje su granice povucene od strane evr. sila u Berlinu 1880-ih, pravolinijski, bez znanja o afr.nacijama i religiji. I zato svako malo vijesti o novom genocidu u Africi. Medj.zajednica je jalova i vodjena interesima. Entitet RS je jos jedan opor dokaz.
valentin incko je tu samo kako bi primio plaću za nerad od EU institucija, i mito od velikosrpskog laktaškog chetnickog krmka. Imao je valentin priliku bezbroj puta smijeniti krmka, ali nije učinio baš ništa. Niti neće.
Kosovo Razvalilo VlaHinje Ceške...
Inzko zabrinut???!!!!
Provalio si se sa Sutorinom. Bježi sad, još ti nije vrijeme da se izvuces ispod kamena pod koji si se zavukao.
Sve sto je rekao je OK. Izgleda da bi MZ odgovaralo ili ovakvo stanje gdje se ne zna ni ko pije ni ko placa ili mozda bise opet ovdje da zakuhaju.
.....bosnajci su u potpuno pogresnoj percepciji....zivite u iluzijama i americku i englesku ambasadu zovete "medjunarodna zajednica"...to nije nikakva medjunarodna zajednica vec su to dvije ambasade koje vam ne mogu nista pomoci...kao sto vidimo svi su ostali na srbskoj strani pa i eu odnosno brisel,francuska,italija,spanija,austrija,ceska,madjarska...da ne pominjem ostatak svijeta pa cak i sama turska...
Najbelji osmeh bih akademske scene. Dabar iz Colgate Herbal reklame da mu pozavidi
upiši komentar
Suade ,imas mahanje od DRZAVLJANA REPUBLIKE SRPSKE .
Nemoj Suade da se sekiraš Kad se nisu oni brinuli u Deytonu
Ne brini se Suade, dodicka ni njegovi vise ne shvataju ozbiljno.
Suade, kamo si u Sutorini?