Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Martine imas moj glas Covicu vozdra SA
Ovoga puta Martinu Ragužu poručujem da će završiti kao i 1990. godine kada se kandidovao u ime Saveza socijalističke omladine\", rekao je Čović ističući da je \"svaki glas za Martina Raguža glas za Željka Komšića\". ---------------------------------------------------------- Šta reći? Pa zašto se HDZ identificira sa svim Hrvatima u BiH? To mi nije jasno... Ja sam hrvat, katolik, posavac i nikada necu glasati za tebe gdine Čoviću.
Meni samo nije jasno, ako ova Poturad tolko voli Komsica pa sto ga ne izaberu za svog kandidata ako je tako dobar
bih opalio Borjanu, a ti covicu, ma ti si K:O:NJ: najveci. jel znas da su nekad postojali MAMU-TI!!!?:)))))))))
Ne mozes ti to Covicu. Ti si fasista. To je cinjenica, fizika, to je tako. Ali, ima ljudi koji mogu, pa s toga nek ti se zacrvene obrazi sto polkusavas.
Dragan Čović: \"Stvorićemo BiH po mjeri svakog čovjeka\" GDJE SE ORGANIZUJE KURS? NA SICILIJI?
Ti i Borjana ste imali i pozicije a i vremena da polozaj Hrvata ako ne izjednacite,onda priblizite polozaju ostala dva naroda,medjutim,danasnji polozaj Hrvata je maltene izjednacen s polozajem nacionalnih manjina u BiH.Za takav polozaj si iskljucivo kriv ti i Borjana.Hocete dvije skole pod jednim krovom,zavolili ste Banjaluku i priblizili se politici koja uspjesno stiti ono sto je stvoreno genocidom,
SIKTER IMAS OD OVOG NE BOSNJAKA VEC BOSANCA.......MOJ GLAS NARAVNO IDE KOMSICU !!!!! PS A STA SI RADIO ONDA LOPOVE SVE GODINE POSLIJE RATA.......PA STO JE DOSAD NENAPRAVI TAKVOM DA JE PO MJERI SVIH.......TI BI DA IZMJERIS SAMO ONO STO SE VAMA SVIDJA......SVE NEKI MJERACI I KROJACI OVE NAPACENE ZEMLJE A U STVARI SVE LOPOV DO LOPOVA NACIONALISTICKI !!!!!!
Budala. Pa ovo da se desi u nekoj normalnoj zemlji, lik koji to izjavi bi zavrsio u zatvoru. Zeljko, imas moj glas bas zbog ovakvih.