Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda da će RS i FBIH biti spojeni u jedan entitet = Republiku Bosnu.
Samo naprjed, ništa nazad ili natrag!!! DRŽAVA ZA ČOVJEKA!!!
S ranje D rek P ušiona
http://www.facebook.com/pages/Lopov-iz-Novog-Travnika-Muhamed-Muji%C4%87-%C4%8Cengo/217038958320205
Samo Drpaj Polahko
Gdje ste muhe..vid\'te gozbe...
Ti majstore ili si g.lup ili si huskac! Nema druge
Koji sve papci pišu komentare, Bože dragi. Čuj SDP ukida vjeronauku. Koliko ja znam, a znam, to niko nikada i nije predložio. I to znaju i ovi hajvani što pišu, a ako ne znaju, onda upućujem veliko izvinjenje hajvanima, što ih uporedih s njima. A što taj \"mmm\" provali glupost da su \"sve ove godine radili za sebe\", vjerovatno nije mislio na SDP, već na SDA i ZaGraBiH stranku, te KRADEZE, pošto su nabrojani bili nosioci svih funkcija u Kantonu, Federaciji (ma šta to značilo) i državi (ovo već nešto znači).
Ukidate vjeronauku u skoli. Vi iz SDP i SDA ste protiv vjeronauke. Sejtanska posla. Nece proc.
HALOOOO PAPAK,niko ne ukida vjeronauku,je\'s ti pismen ili si prirodno glu.p..?
SDP vodi ka raspadu Bosne i Hercegovine,zakuhali su sa svima od hrvata,srba i evo bosnjaka. zasto ne ukudaju vjeronauku po drugim gradovima i kantonima?????
Prvo digli tenzije do usijanja, a onda formirati vlast sa dijametralno suprotstavljenim politickim opcijama. Nigdje one programske platforme vise. Opet se fotelje dijele. NIKAD VISE SDP!!!
ma niste morali zuriti, nije hica nikakva... samo polako
sve ove godine radili za sebe pa se sada sjetili da rade u ime i za racun obicnih ljudi e svaka cast
@solucija u tom slucaju neka bude jedan predsjednik drzave i nek se mjenjaju svake dvije godine, bilo bi interesantno i fer za sve