Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majke mi, sumnjivo je! Ovako je i Warrenn Zimmermann govorio 1990.: SAD nikad neće dozvoliti raspad Jugosklavije! I šta bi? raspade se Jugoslavija! Ono što govore da su protiv, oni na tome rade! nahebali smo!
Stvaranje novih entiteta prijeti sigurnosti u regionu Dobro jutro recite to ovim usijanim glavama
@@Glas razuma 09.12.2010. u 21:29 I ja se slazem, neka se zove ZAPADNA SRBIJA.
Mi smo najopasniji kada se ražljutimo, tada se uzdamo samo u Alaha, a onda kuku vama.
U PI. MA. SVE NEKAKVI RATNICI, BORCI, STRIJELE, KOPLJA I OSTALA VA NAGO. e ba O VAM RAT mA M U NASIM GLAVAMA NIKAD DOSTA RATA IMA ZAPAD PRAVO.
\"E jadnici moji, kome ba trebaju jos 2 usrane drzave u svijetui? Jos sa istorijom genocida i fasizma..hajd mrs nazad na selendru majku vam lopovsku..\" Država jedna ustroj drugi ;)
Ovo mi nešto poznato. Slično su govorili početkom devedeseti o opstanku ex dražve pa preko noći promjenili politiku.
Uzdali ste se u Hrvate, okrenuli vam ledja. U Ameriku jos vise, i ona okrenula ledja. Evropa vas nije nikad ni htjela. Acesto slusam kako Srbe niko ne voli. Cini vam se, samo vas zaj.....
Sve što je nakon rata urađeno u BiH a nosi naziv reforme, urađeno je pod pritiskom MZ.Kao što vidimo pritiska sa strane nema, osim(pritisak koji ometa normalan rad mozga) u glavama pojedinaca koji očekuju da će neko nešto ovdje nametnuti.Bosna je pod ovim okolnostima(vjerski i nacionalno podijeljena...dokaz vaši komentari u prilogu iznad) osuđena na tutorstvo(Turska,Austrougarska,Jugoslavija...a ko će biti sljedeći, možda EU?).
E jadnici moji, kome ba trebaju jos 2 usrane drzave u svijetui? Jos sa istorijom genocida i fasizma..hajd mrs nazad na selendru majku vam lopovsku...
Pročitati gore pod \"kokuz\" i vidite šta je istina!
Republika Srpska ce biti jednog dana NEZAVISNA... PAMTITE MOJE RIJECI !!! 98% su srbi, da bi promjenili takvo stanje bosnjaci ne bi trebali bjezati iz takozvanog entiteta RS , nego ostati na toj NASOJ teritoriji i razmnozavati se, kao sto su albanci uradili sa kosovom i srbi sa vojvodinom !!!
opasno je i kad glOva kisne
da promenimo ime srpske republike,amo dalabu kako moze da ti smeta ime naroda,pa koje tebi kriv sto si uzeo ime ne pretendujes. da je kojim slucajem pao kod vasih hodza izbor imena na ilir,sta bi onda trazili i dalmaciju usput??
Fino je WikiLeaks napisao kako USA gleda na BiH. BiH je kao k.u.rv.a, lijepa, mlada i ne iskusna koja se nalazi medju starijim muskarcima !!
Iskreno cestitam, jos promijenite diskriminacijski naziv manjeg entiteta i bice svima bolje 10x Lijep pozdrav
Dok god ima Republike Srpske kao entiteta smatraću i Bosnu kao moju državu. Mi koji živimo ovdje smo smo se pomirili s tim da nikakvih ukidanja i odcjepljenja više neće biti, ali izgleda da ovi dijasporci svih nacija nikako da se pomire s tim.