Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa koliko se da primijetiti na slici, to je vec zavrseno. Odnosno maketa je zavrsena. Nasa gospoda nije nikada ni obecala da ce napraviti pravi auto put niti neku zaobilaznicu. Rekli su napravicemo i napravili su. Sad sto ljudi ne kontaju da oni misle na makete, ko im je kriv? Svaki put obecaju da ce nesto napraviti, a na kraju ostane na maketi. Slijedeci put kad nesto obecaju, treba ih odmah pitati jesu li mislili na maketu da naprave ili na nesto oprave. Tako da se zna. :)
Pozivate sivog tica, Mihaila Krmpotica, da narodu otme zetvu, i zavrsi Stupsku petlju, jer od vlasti hajra nema, a petlja je pogolema, poceo je gradit DZema, Bjedic Dzema rahmetile, i pokojni Josif Tile. Zato braco od Bosnjaka, vad\'te pare iz strozaka, otvorite cekmedzeta, cekmedzeta i sehare, pa nosite Mihailu, nakit,srebro,zlato, pare !
vjerujem vam!! isto kao sto vjerujem da je moja mama nevina !!
da hoce travu legalizovat to bi najbolje bilo lako bi mi poslije za puteve
jao koliko mi se prrrrrdi! zaprrrrrrdim vam !
skrati tekst ziv bio.. , jer zapravo još nisu riješeni ni imovinsko-pravni odnosi. bolje , zapravo još nisu riješeni imovinsko-pravni odnosi. ljepse se cita.
kod nas sve promjene idu presporo, pa i gradnja ovih cesti.. Koliko im je samo trebalo za 30 km autoputa..U drugim bi drzavama taj autoput davno bio gotov, a kod nas ce vjerovatno za nekih 50 godina.
Ukinite gužvu na Stupu!
ŠTO STE MI OBRISALI KOMENTAR? JEL MOŽDA BIO UVREDLJIV ZA NEKOGA? NACIONALISTIČKE KOMENTARTE NE BRIŠETE, A KOMENTAR KOJI NE VRIJEĐA NIKOG BRIŠETE. KOJA STE VI STOKA! SAMO MI NIJE JASNO ZAŠTO JOŠ UVIJEK DOLAZIM NA OVAJ GLUPI PORTAL! PLJUJEM PO SVIM ADMINISTRATORIMA I NOVINARIMA OVOG PORTALA!!
osnova daljeg napretka i našoj zemlji je edukacija svih vrsta ,komunikacija svih generacija
Normalno da ne može kad je dopuštena divlja gradnja na svaskom pedlju zemljišta.Ko može sad to sve maknut i gdje ?Nema sumnje da postoje objekti koji imaju dozvolu.A da baš s dozvolom se tu gradi e to je drugo pitanje.Postoje urbanistički planovi još davno prije rata.Ali preče je biračko tijelo i princip \"ne talasati\".A pored svega rodbinske i ahbabske veze .Sad ni svevišnji to ne može raspetljati.
Ovo ce se zavrsiti kad i Vc, tj. nikada! ;)
*eb.em vas kilave. treba vam 100 godina za metar ceste ...
sram vas bilo bagro primitivna, niste u stanju napraviti ceste u glavnom gradu a da ne govorim o cijeloj zemlji!! za tolike godine koje su prosle, pa sta ocekujete??? napredak??? TURIZAM?? jadni ste do bola! ali sjedite na vlasti sve je OK :-(
Kad se ovoliko ceka na cestu u glavnom gradu, koliko se tek ceka na nesto u provinciji?