Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ništa znači od bošnjaćke rivijere..eee jbg..ja bas mislio sad ce Dubrovnik i Budva postati low cost naspram Sutorine,kad Bošnjo napravi morsku atrakciju,hoteli,kazina,restorani,plaze,beach partiji, pi*ke ludilo...kad ono trc... Opet pasos pa na more da ostavlja pare zlim Hrvatima i Crnogorcima...
Neka fino bajdalije pokloniše naš morski izlaz od 1382 !!! A sad i jedini u Neumu pokloniti sa svim teritorijalnim vodama Hrvatskoj. Ono Crna Gora mala al je tri put ratovala !
Logicno vratite poklon Dubrovniku kao sljedniku Dubrovacke republike u vidu dobrih odnosa naravno...vidite i sami da neproporcionalno izgleda taj dio naspram cijelog Jadrana na vasem teriotoriju
@kuga Cijela obala izvorno pripada HR i CG. Bosna je sa Neumom tu uljez, to je istorijski politicki kompromis koji se oslikava na to da se i danas Bosnom zove dio Dalmacije. Apsurd. More i Bosnjaci nemaju nikakve dodirne tacke. I u Neumu su apsolutna vecina oduvijek Hrvati,i to Dalmatinci.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sutorina bosanska zemlja! Vratite je nazad
@Bratko Necemo.