Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel istina da studentice nude seksualne usluge kada im ponestane para ???
-Uci sine bices prvi na birou! A tajkuna djeca odma imaju polozaj u Vladi.
levati sarajevski, mi dodjemo i zarobimo vam grad, vi se drogirajte i budite ološi...ko je vama kriv kad ste levati, glupsoni i majmuni ciji su roditelji dosli prije nekoliko godina ovdje i isto tako ostali da zive i sad vi najednom sarajlije...idioti mrtvi...mislite samo se zvi u sarajevu, pa mi sto dodjemo bolje se odnosimo prema sarajevu nego vi, rusite tramvaje, trolejbuse...vama insan ne bi mogao dati dvije nacrtane ovce a kamo li tramvaj i grad na koristenje...klosari...kaze na velesicima zivi a u sarajevu, pa blize je iz bos, krupe doci nego sa velesica...xD
sve ću reći u četiri riječi našeg memu psihijatar liječi
memo sine N.a.J.e.B.e.M T.i S.e P.i.Č.k.E. M. a.T.e.R.i.N.e
trebao si iskoristiti priliku dok nije bilo struje, sad kako je dosla struja navalile su na knjigu
@sarajlija Nisi ti izgleda odavno bio kod dede na Bjelašnici
@jedi knight Ko bi onda predavao na Sarajvskom Univerzitetu, kad je 90% profesora došlo iz gradića širom Bosne i Hercegovine. Pri tom njih pola nije čak ni iz gradića, nego sa sela oko gradića. Hoćete li i njih \'\'protjerati\'\'??!
\'\'frajeri\'\' su uvijek g.u.z.i.l.i za pare
Sve neke face preko neta,, m.a.m.u vam je iskompleksiranu. Levati
ja i buraz prosle godine uboli dvije, svakoj dali po cvaju, ovih dana cu otic s haverom, al sad cu dobit djaba, ovi koji ne vjeruju ne moraju ni vjerovat, nek zive u zabludi i nadaju se da se druze s finim curama, ako neko ima sta protiv ovog nek me posjeti Ali-pasinu, Bosanska ulica
sto ste se svi natovarili na memu, covjek samo pita. istina je da ima cura koje se prostituisu, to ja msilim znaju svi osim muskaraca u domu, dok ih oni vode na kafice i u citaonu na vecer dolaze lokalne lole i orgijaju.
kandilji se gase kad srbin krepa, jedan kandilj manje-jedan srbin manje, obrati malo paznju kad hodas
sto je lik siroce , samo kaze realno stanje, mozda je neko tvoju trebu odradio u domu, pa ti vokri , haha
dosla struja,gasite kandilje hehehehehe
jadan...
ima normala al ima i k,u,rvi gore brate...