Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze li primiti blizu 2.500.000 siromasnih?
'necemo....riješiti sve naše probleme, ali ćemo barem olakšati život za 150 studenata" fra Iko. kad bi svatko tako razmisljao i pomogao koliko moze, bar malo, mrvica po mrvica, to bi dosta pomoglo, olaksalo i moralno uzdiglo ljude koji daju a i one koji koriste pomoc. cestitke franjevcima i ovaj njihov primjer trebamo svi slijediti.
Realno, ovo je u "neposrednoj blizini" jedino samostana - koji je prekoputa lokacije. Do Starog Mosta ima 400-tinjak metara. Do kampusa Sveucilista oko kilometar i po. Do kampusa Univerziteta - oko dva kilometra. Jebes ti mene ako crkva ovo ne planira radi "paljenja svijeca" nego prvenstveno radi turista. I to onih vjerskih, kojima je Mostar usput kad krenu u Medjugorje. Da se slikaju sa svijetlecom gospom sto su je nabavili povoljno od Del Boya.
Čestitke, nadam se da će biti studentski dom istinskih i dobrih studenata, bez obzira na nacionalnost, koji sebi nisu u mogućnosti plaćati smještaj!
Ovdje nije navedeno jeli ovo samo za studente hrvatske nacionalnosti ili je za sve sugradzane BiH koji zive u siromastvu i ne mogucnosti djece daljnjeg skolovanja
za sve :)
Uvjeren sam da neće odbiti nikoga, koliko god bude mjesta u njemu.
Svaka cast,,samo tako i s dobrim ljudima Mostar moze naprijed!!
Svaka čast, fratri!
Dovršit će se. I studenti će ga nastaniti. Biće to pun pogodak!
kakvo je ovo razdvajanje i diskriminacija....
Dobrodošli u kapitalizam
@BandieraRosssa studentski je za sve, a ne samo za katolike.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)