Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E vidi mu glave ko u teleta 🐮🐮🐮
3 obroka dajte molim vas
Vidi neobrijanih faca na službenim pozicijama u državnim strukturama ... ovo nigdje nije dozvoljeno, a kod nas ko fol trend...
Zar je i doručak problem ? lopovi u kravatama imaju na racunu 9 milijardi a djeca Bosne i Hervegovine nemaju sta jest. Narode dizi se i ruši ovo!
Odavno nije viđeno više stranačkih uhljeba i jebivjetara na jednom mjestu. Nekada su studenti bili glavni nosioci napredka i promjena, a danas se bore za obilniji obrok. Ali šta drugo očekivati od debila i šovinsita tipa Serdarevića i Zahiragića
Zbog komunjara kojima nista ne valja i samo kukaju, mladi i pametni napustaju ovu zemlju, izmedju ostalog
Što ne uvedete u HR, da svi studenti imaju X-ice, oni u domu najviše subvencije, pa oni dalje od mjesta studiranja manje i oni iz mjesta studiranja najmanje tj. 1 obrok i ne otvorite javne menze po fakultetima??
Moze li neko napisati cijenu doma, mjesecno i sve to??
Studenti su obicno na fakultetu od 8-14h, tako da dorucak nije potreban, ali potrebno je renoviranje Studentskog doma na Bjelavama.