Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Morel se rezervisat skupstinski restoran za proslavu Bozica I Bajrama?!
opet nesto svi ju piju . samo daj cigara , kladionice i ka(h)ve .
Pa je li Narodna skupština ili nije? Sve ovo plaća narod. Bolje za narod da je jeftinije, haha :)))))
Haha, visak odlazi na njihove ionako prevelike plate. Cudi me da nisu uveli da je sve dzabe hrana za njih.
pravda za kahvu
Sta drugo ocekivati u Dodiklandu.
Dodik je sam rekao da je on jedini Baja u Dodiklandu i da se sve pita. I to je cinjenica. Pogledaj Dodikgrad (Banja Luku) i Dodikland (RS) i vidjeces da je on jedini gazda koji se sve pita i sve odlucuje, za sad.
Penzioneri u prosjeku u federaciji dobijaju 500KM, a u Dodiklandu 350KM. Borci dobijaju mjesecno 150KM, a u Dodiklandu GODISNJE 150km. Invalidnine su takodje vece u Pederaciji, a i plate. Dodikland je crna rupa Evrope gdje niko ozbiljan nece da dodje osim Rusa koji prevarise i pokrase sve.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
...i treba studentima naplatit...umjesto da uče krast oni našli učit znanje.
@commie.15th, hahaha, dobar ti je vic! :))))