Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako stavite te maske i nikad ih vise ne skidajte
#kiseli kupus Ne zaboravi da ti je stigla nova spasonosna, sigurna i efektna! Imaš fajzer i modernu i preporuke tvog omiljenog who da se pelcuješ, pa bujrum, bodi se! Ne zaboravi maskicu i rukavice, nevidljivi vreba!
Nasjeli i oni kao i ostale Ovce 😂😂
Ovo je super. A sta je sa onima koji su u jeku korone organizovali razna okupljanja, postdiplomaka polaganja i tako sirili koronu poput Jahica koji je znao da je bio u kontaktu sa zarazenim i opet bio na polaganju.
Bolje ikad nego nikad. 😃😃😃
Programirani idioti, Kovidioti, obrazovaTi su najgori!!! https://epoha.com.hr/?s=Maske
Covjece otvorim iz radoznalosti ovaj sajt, pa samo nakon par sekundi osjecam kako neuroni bjeze iz mene. Idealno napravljen sajt za posjetioce koji i onako nemaju zdravih mozdanih celija. Kakav retard moras biti da dijelis ovo 🤣🤣🤣