Komentari (512)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma i upravu su.. Ako niste kod kuce naucili necete ni za ta 2h sto presjedite tu. U biblioteku i citaj na miru.
Sta ce ovi sto studiraju matematiku?
AMA NEMA PROFITA ..... STA NJIH BRIGA
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Ne serite i nabavite radnicama Montane beepere, da ne moraju cure galamiti za svaku nardužbu
hahahahahahah baš sviju mi ona tiha neka radnica , bi da se prodere al da je niko ne čuje 3 maslaniceeeeeee margaritaaaaaaaaa
Pohovana montanaaa, pilećee tortiiiljeeeeeeee :D
E ne mogu da vjerujem da zivim u drzavi u kojoj je zlo sto ucenici i studenti uce po kaficima, to mnogo govori o nama sve nam je vaznije od same buducnosti samo daj par j*** znanje j*** buduce lidiere, profesore, naucnike premalo se brinemo za dalju buducnost. Pustite ljude nek uce ako nema mjesta na toj lokaciji ima hiljadu drugih lokacija barem nasa drzava ima puno kafica...
nikad u mostaru nisam vidio nekoga da je otvorio knjigu u kaficu
Putujem svitom al bosne nema,nit gorih ljudi,nit ruznijih zenaaaaaa.
'ta ces s ti meni folirati da k'o fol nesto ucis tu, hajmo razguli iz shopping centra
Bolje da je napravljen objekat za rad studenata, nego ta rugoba od građevine. Žuti napravi čitaonice studentima i učenicima ili ti i tvoja polovna polovina niste ljubitelji učenja Vjerovatno i niste ako vam se pogledaju ocjene iz škola i fakulteta! Ili ste prepisivali ili krali tuđe radove i znanje. Ma, i to ste pogrešnu prisvojili. Negrešite samo kada je tuđa lova u pitanju!
ja bio jednom sa porodicom... reko bježimo ženo dok nije zvonilo za čas...
Nisam dugo bila, jesu li stavili koji klupu i holovima, da čovjek odmori od šopinga i prepakuje kese?
Pametan menadžment bi u onolikom objektu našao kutak za čitanje, uz tople napitke i sendviče.
Nema tu ni grama pameti - samo postoji jami, jami dok te ne uhvate. Onda je to na političkoj osnovi!
pa nek uče onda na 2. ili 4. spratu
Zavisi od fakuleta do fakulteta, od studenta do studenta - nekada nije ni dovoljno ni u kući učiti, ni biblioteci, čitaoni - ima nekih predmeta i ispita koje bukvalno moraš učiti bilo kad bilo gdje :)
Možda se i koji sponzor zakači u vrijeme ''učenja''
Uce al u q*cu. Ko je upisao da zavrsi, naucit ce kod sebe. Ovde gledam dolaze one namiguse s papanskom modom da pokazu bluzu sto je"adzo spremio" i oni seljacici sto se drekom i primitivnim dosjetkama namecu rumenkama. Cuj u tudje se uvalit i jos se bunit. Sjedi kod taxiste u auto pa uci? I kafandzija i taxista su kupili sebi a ne ovoj sarenoj bagri. Cuj studenti. Stoka nevaspitana.
Kupite prnje i pravac Alta..... hahahahah
Ne znate da ce oni za 10g kad se vrate iz inostranstva puni para zaobilaziti vas u sirokom luku
bezobrazni su neka uče šta fali.nekad je ambijent ispirativan i stvoren za u čenje.