Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lajk ko zeli zavrsiti akademsku godinu online.
Kako ispuniti ove međusobno kontradiktorne prijedloge? U junu nadoknaditi onu nastavu koje nije moglo biti ranije, sačekati da se otvore studentski domovi i nabiti četiri ispitna roka u junu/julu (jer dva su po zakonu i još dva dodatna). Plus činjenice da će broj studenata u sali biti ograničen na navodno 10 kada fakulteti prorade. Neke ispite neće biti moguće organizovati u jednom terminu s obzirom na broj sala.
@samir.ribic.5 U ovim uslovima za organizaciju samo jednog roka trebaće tri sedmice, bez usmenih dijelova i to ako ispiti budu u 7:00, 11:00, 15:00 i 19:00.. Plus sporost zbog dezinfekcije. A ako uključimo i ove nadoknade imamo šest raspoloživih sedmica. Kako smjestiti četiri roka u to.? Gdje naći tolike asistente da dežuraju na ispitima? Volio bih da mi SPUS pomogne ako budem morao sastavljati raspored ispita po njihovim željama, ali mislim da je nerealno.
JA BI IM SVIMA PODJELIO DIPLOME ODMA, DA SE NE MUCE DJECA!!!
Najbolje da vas sviju puste, da se ne mucite. Strasno
I da se makne onaj Hazim iz menze studentskog doma
...u potpisu Sebija Izetbegović s.r. ozbiljno ljuta jer nije uspjela rebalansom nagraditi odane dekane (sda) a neposlušne kazniti.
Sta traže travnički studenti? Imaju li oni kakvih zahtjeva?
Studenti su mogli postati naučnici NASE tokom korone, duga pauza
seljacino tokom te duge pauze sam imala vise posla za fakultet nego ti za zivota
90% zahtjeva sa medicinskog i elektrotehničkog fakulteta jednom riječi SMIJEŠNO
Bravo SPUS, zahtjevi su vam potpuno na mjestu!
Moze jedna akademska godina trajati i dvije kakendarske...ali u Travniku.
Bjezite sto dalje djeco nema ovdje nafake
Baš nije tako
@toni123. fikret se ne bi slozio sa tvojom preporukom...
Ja regres ev trazim 11 godina pa nista... Ucite manite se suplje
glupson
Pravi
Studenti prezadovoljni online nastavom i polaganjem, konačno kažu da su shvatili da mnoga predavanja nisu ni bila bitna u razumijevanju gradiva, organizuju se korektni ispiti s upaljenim kamerama i fokusom na rukama kandidata i prolaznosti nikad bolje i onda SPUS izvali ovako nešto.
@zanimljiv Koji studenti su prezadovoljni? Ti? Hhahahah i to je dovoljno da obuhvatiš sve, presmiješno. Prolaznost nikad bolja jer se prepisuje naravno, neki su to jedva dočekali, a drugo kako da funkcionišu fakulteti gdje je praksa ključna prilikom shvatanja nekog predmeta? Nije svaki fax pravo i ekonomija debili jedni