Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čudi me,ipak je to najbolja vlada sto je ikad vladala zemaljskom kuglom...
@DinoZoff Sreca pa ce nova sveta vlada Franka de Jure popraviti ucinjenu stetu.
@DinoZoff da, to je ona vlada koja je gradjane subvencionirala za plin tokom cijele zime, a nakon dignutih cijena od strane federalne vlade.
Zato sto hoce tako...narod nikako da se opameti
@VelikaBH Koliko nas placa tramvajsku kartu? Kazu "vidi kakav je tramvaj", "svakako ce ukrast" i sl. izgovori. Onda bujrum centrotrans ili taxi. Kada budemo svi placali karte onda imamo pravo da se bunimo, izgleda najglasniji su oni koji ne placaju.
Kakva ironija, podigli cijene studentskih i djackih kupona koje obično plaćaju roditelji, a cijene radničkih koje kupuju zaposleni ili im placa firma ostavili iste. Nigdje veze
U centri je za februar 20KM bio kupon
E eto ova ce vlada sve popraviti bice karte 10 km
Pa treba NAMIRITI uhljebnišku AŽDAHU !!! A i neko mora i namiriti RAZLIKU u cijeni kupljenih TROLEJBUSA !!!!
NI U DZIBUTIJU..... GDJE SE MOZE NA SVIJETU MIJESEC DANA KORISTIT JAVNI PREVOZ ZA 20KM??? A HOCETE BOLJE I KOMFORNE TROLE I TRAMVAJE??? NIGDJE SE COVJEK NEMOZE TOLIKIH GLUPOSTI NASLUSAT KAO U BIH. VASI ZAKLJUCCI SU FASCINANTNI, ALI TOTALNO GLUPI!!
Ipak su to bile mizerne cijene i bolje da se žalite na katastrofalan smještaj u domovima i skupim školarinama nego na cijenu kupona.
Ja ne kontam zašto su studentima subvencionirani kuponi? Sebi studira i hoće vani poslije studija. Ili recimo, zašto bi vlada KS subvencionirala prevoz za studente iz drugih kantona?
jasno je da je gras jedinica za sebe i donosi lose odluke konsrantno
Pa je li vas stid binde jedne
Bez obzira koliko se karte placaju opet taj novac ne ide za sta bi trebao biti (novi tramvaji, obnavljanje tramvajskih sina, unaprijeđenje gradskog prevoza itd) evo ocigledan primjer autobusa Buca Potok - a gdje cak iako platis ili ne platis inace nema autobusa, ponekad nekim cudom dođe na vrijeme 😂. Tako da samo posmatrati nije dovoljno 🤷‍♀️
Evo citam ove komentare tipa "cuj skupo im 4km a svake sedmice na shishu idu" , a 90% njih je spremno pola sata duze vozit da dodje do pumpe na kojoj je gorivo pola feninga jeftinije.
al se ima za lafo kamere ugraditi u svaki tramvaj
Strsi li vama naglasena recenica "odluka donesena u vrijeme bivse vlade"? Joj narucenog clanka
Aj sto je tramvaj star 50 godina nego sto mu ni svetla ne rade kako treba, znaci poluispravan. Samim tim nijedan putnik nije potpuno bezbedan...
20 + 16 = 33 Logicno