Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu li poslat poštom zube?
posalji emailom sigurnije ti je :)
Ja sam već prošao ovaj "tretman" prošle god. i mogu reći da sam veoma zadovoljan, sve se radi uz nadzor asistenata koji su specijalisti svoje struke tako da se nemate čega plašiti. Preporučujem svima ;)
Znači ako hoćete da se pozdravite sa zubom koji vam je pokvaren slobodno idite da se uce djeca na vama. Tako sam i ja bio glup i "poprave" mi 2 zuba koja sam nakon godinu dana morao vaditi! Hvala zaobilazim vas u sirokom luku. Ovako platim za popravak zuba i rahat sam a ne da se traumatiziram 2h na stolici zbog malog karijesa. Ćao vozdra.
Nek' ti "imajš" tokmak.
jel ovo onaj zikret sta je poptiso da studentima stomatologije bude studij 7000 KM???
Sve besplatno, ali ostavite bar jednu zlatnu kašiku.
Bila i uradila plombu na petici gore lijevo, trajalo je malo duže nego kod iskusnih stomatologa , ali je budući doktor, sada je 5. godina, bio toliko obziran i pažljiv kao da radi svojoj sestri. Preporučujem svima da odu, studenti se tope od ljubaznosti i profesionalnosti (Y)
samo kolko ko zna da me ne sjebu imam za vaditi al me strah
Vjeruj da su pazljiviji nego doktori...
super je ovo bogami
Gdje vrše besplatne preglede? Na svom fakultetu? Koji sprat?
ili nazovi broj ili se javi ondje na recepciju cim udjes na fax
kako se zove ona teta sa velikim sikama
Moze ako ce me doktorica sa veliki fonesi pregeldat :D
e ja sam zeljela da pomognem nasoj omaldini i studentima stomatoloskog faxa u Sarajevu i da ucinim uslugu al sam se grdno zajebala, prvo me je slagala da je 5ta godina a ona je zapravo 3. i oprema je iz praistorije i nemaju nista i ne znaju nista i jos je hladno, nemaju anestezije, nemaju nista, sat i po mi je brusila malu rupicu na zubu i naravno nije zavrsila i onda sam morala da cekam iduce njene vjezbe za 7 dana al nisam, dakle pomozite al prvo provjerite kome pomazete
Imam gore komsinicu koja studira...tek na cetvrtoj godini popravljaju zube...a na trecoj je vjezbala na onim lutkama koje simuliraju pacijenta... nije te niko s trece godine mogao primiti i lagati...tako da ti prica ne pije vode bas...a za anesteziju...ako trazis i bas te boli dobit ces...isto kao sto sam i ja... prijatan dan
ja kad sam bila nisu imali nadam se da je sada bolje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
cuj da budem zamorac za vježbe :)
Nasi građani su zainteresovani samo za besplatno vađenje zuba! Ako ima kakva akcija na taj fazon molim klix da objavi, ne bi li mladi stomatolozi povadili ove silne kutnjake!
hoce li biti bombona, da povedem malog?