|

Studenti, prijavite kriminal na fakultetima

Studenti, prijavite kriminal na fakultetima
0
S
Sarajevo-x.com
20.1.2011. u 15:15
47
komentara
0

dijeljenja
Studenti, prijavite kriminal na fakultetima Zgrada Univerziteta u Sarajevu
Studentski parlament Univerziteta u Sarajevu pozvao je studente da prijave kriminal i korupciju na fakultetima kako bi se nadležni organi u što kraćem periodu obračunali s pojedincima koji ruše ugled i diskreditiraju Univerzitet.
"Svjesni smo činjenice da u posljednje vrijeme Univerzitet u Sarajevu potresaju brojne negativne afere i pojave te zadiru u akademsko dostojanstvo i diskreditiraju Univerzitet. Pozivamo studente da daju potpunu podršku tako što će potpisanu ili anonimnu prijavu, koju mogu naći na web sajtovima www.spus.ba i www.unsa.ba, uputiti na adresu dekana fakulteta/akademija i Komisije za predlaganje mjera za sprečavanje korupcije na Univerzitetu u Sarajevu", navodi se u saopćenju Studentskog parlamenta Univerziteta u Sarajevu (SPUS).

Studenti prijavu mogu uputiti i na broj faksa fakulteta/akademija i Rektorata Univerziteta u Sarajevu - 033 565 118, kao i putem e-maila fakulteta/akademije ili e-maila Rektorata - [email protected]

"Pozivamo studente da iskoriste anonimne telefonske linije i prijave aktere i na broj telefona 080 020 505, a nadležne institucije pozivamo da budu što ekspeditivnije", navodi se u saopćenju SPUS-a.
Prijavi grešku


Komentari (47)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...