Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma glupost je uopste o gluposti razgovarati. Zasto uopste da raspravljamo o necem sto je budalastina da se uopste prica, to mi je isto kao kad bi Srbija sad pristala da s nama Bosnjama prica-diskutuje o djeljenju Srbije ili demilitarizaciji. Zar trebamo mi raspravljati o necem sto ni u najcrnjim vizijama nebi zeljeli i to sa Nato-om iza ledja. Budalastina. Nego kako cemo sa Ustavom ?
Mozda je pametnije da se novac ulozi u chetnichka \"lovacka drustva\" i \"zastitarske agencije\"...
Ma nemojte prosipati Dodikovu politiku nego mislite svojim glavama. Nato i Evropa ce da budu na ovim prostorima htjeli vi to ili ne. Imali ste dovoljno vremena da pokoljete sve i da stvorite republiku srpsku a sada se pravite pacifisti; pogledajte malo u svoje starije kao npr vase profesore i oceve i ugledajte se na njih jer su i oni se pouzdali u oruzje a ne u cvijece i maslinove grancice kada su oslobadzali srpsku svetu zemlju...
Bolje bijeda nego ponovljeni genocid i poniženje,da da Dante potrebna nam je vojska i to kako,šta bi ti da se ponovi 92.Ovako Dante 1992 se VIŠE NIKADA nemože ponoviti.
haha, svrbi i demilitarizacija ... haha. A zasto? Zato da koljete kosto ste? haha, NATO bi vas NATakariO
sa X valjda bi vi trebali informisati javnost o tome kako se odvija ova vijezba OSBiH i NATO , a ne sta zeli SCP i okorjeli ubica , zaostali cankovic. Ali vi ste sa x\" tako da me ne cude vase vijesti, vec ste poznati kao antiBH
Svih 50 studenata?! vidim srpski narod je rekao jos jedno odlucno Ne okupatoru i agresoru... PS: Doduse, i ja bi tako da su sa mnom vladali 500 godina nakon sto sam se zadnji put kofrcio :)
hahah pa mozete se vi odma demilitarizirati nije frka predajte oruzije ARBiH nece vas niko ditrati ionako vas to ceka u buducnosti miliom ili silom birajte sami!!!! a jedinu zemlju koja nije sprijecila genocid Srbiju treba demilitazirati, to treba predloziti i Nato snagama nek snose svoju odgovornost...
ja komentara, jadna nam majka, u svemu se vidi što se hoće vidjeti...ne treba nama kultura, obrazovanje, ovo je zemlja u kojoj i zrnce pozitive treba ugušiti, pljunuti, FUJ!
Naravno da nam treba demilitarizacija i svaka čast studentima. A vi koji želite vojsku, idite psihijatru pa se malo provjerite. Jeli to zaista potreba da imamo vojsku pored cijele ove bijede i visokih državnih izdataka, ili tako mislite samo zato što vam je vaš vođa naredio a vi jadni nemate ni pameti ni mozga da mislite drukčije.
cuj oni bi demilitiraziciju, a sutra ako pukne film eto im oruzja iz srbije
jucer u srbiji eksplodirala fabrika municije.
da, kad srbija i hrvatska usmjere sredstva za obrazovanje i ukinu vojsku
@Mrki Pa NATO kod nas vec tamani odavno nase talibane. Jedino su oni kod nas oni pravoslavne vjeroispovijesti.
muslimani predajte svoje oružje i mi vam garantujemo sigurnost uprotivnom ako ko pokuša da napadne JNA SRAVNIĆEMO VAS SA ZEMLJOM PS ovako su htjeli 92 demilitarizaciu. oni kontaju mi budale 20 studenata glavu dajem da su svi pripadnici SRS smiješno da smješnije nemože biti