Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje je ministrici da manje pozdravlja a više se zabavi neusklađenošću bolonskog sistema sa tržištem rada i nepostojanjem zvanične ekvivalencije u odnosu na stari sistem pa svako tumači kako mu se ćefne, svugdje u svijetu bachelor je VSS, kod nas sve ide u smjeru da moraš master završiti da budeš VSS, samo hiperprodukcija akademskih zvanja, a kvalitet u padu
upamtite ove face!!!!!!! njih ce te gledati za 20ak godina!!!!! napredujes tako sto,sto vise krades a da sto manje drugi saznaju!!! to je put ka vrhu!!!!!
samo nek nađu nekog manjeg idiota od onog zahiragica, koji kreten...
hoce li iko fabriku otvoriti vise...pa zar svi su samo rodjeni za fotelje i slikanja po ovim portalima...i ovo vjerovatno ce se finansirati iz budzeta i naravno vremenom sebija izetbegovic ce biti sefica.
SDA se zadala da podmladi svoje članstvo... one dede sa francuzicama umiru svakodnevno, gubi se srž stranke... sada bi da kontrolišu studente... :)
velikoSDAovski projekat podmlađivanja uz elemente poglupljivanja
TO MERIME !!! Brani čast i dostojanstvo omladine.
Što više organizacija imamo, sve je manje dobrih efekata... Nažalost...