Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je bruka sa online nastavom u osnovnoj,srednjoj školi i na fakultetima. Jak je uhljebski prosvjetni lobi :( :(
Da! Kako će vas primiti na posao u Njemačkoj a ne znate dati injekciju?!🤔
NAROD ZNA NARODE DA SE SDA 30 GODINA BORI ZA NASU DOMOVINU I OVA SITUACIJA CE PROCI SAMO AKO SE BUDE GLASALO ZA SDA JER BEZ SDA NEMA BUDUCNOSTI OVOJ ZEMLJI
@Hipokrit2 Sramotno je da samofinansirajući studenti plaćaju puni iznos školarine,za online medicinski kurs za doktora.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ali je zato prosle godine u pola najvece frke organizovano bivsem ministru zdravstva polaganje na fakultetu a prisutan je bio Doktor Jahic koji je u to vrijeme bio pozitivan jer je bio u kontaktu sa zarazenim. I niko nije sankcionisan. Pricalo se, halabuka dignuta i na kraju se sve utisalo. SDA rules.
Sta rade djeci. To su nasi dragi heroji u bijelom.
Podrska studentima!
Inače u BiH je trenuto najteže završi osnovnu i srednju školu. Svako malo veće selo ima online fakultet što u konačnici ima hiperprodukcija kadra.
Kako nemaju praksu? Pa ljudi u bolnicama umiru od rada. Kako bi bilo da ih se sve pošalje na virologiju. Da pomognu malo ljekarima i medicinskim sestrama na intenzovnoj. Ima mjesta za praksu.
GDJE U EVROPI JE PRAKSA U VRIJEME PANDEMIJE? OOOOO YBO TE TRUNJE I STUDENTE DANASNJE
Kakvo je stanjenu menzi, jel još pasulj ponedeljak i petak
SAMO KMECE STUDENTI, ONIMA U SARAJEVU NE PASE HRANA: JUHA, GLAVNI OBROK, SALATA I POSLASTICA, A OVI U TUZLI HOCE PRAKSU U SRED PANDEMIJE... OOO YBO JA KEISHU GREY AKO STE VI STUDENTI KAKO TREBA
pretpostavljam da radis fizikanerski posao, te radi toga si ne edukovan. Ako nemas nista fino reci nemoj uopste govoriti.
@simicJeKopilan koji si ti nepismenjaković i seljačina
Imam band 🐞bubamara, i nabavio sam si bumbara bubnjara, slatki je kad sa onom crnom guzom sjedne na malu stolicu i roka po bubnjevima..Čak su i studenti došli učiti svirat instrkumente kod bubamara!
@motoguzi STA VAMA FRA_TRI RADE UJOO DA STE TAKO BDALASTI