Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Večeras idemo na bajramsko sijelo gostuje Stoja.
Dobro je da nije Aca Lukas :D
No sikiriki, napravit će Bakir da vam ovdje bude k'o kod kuće. ... !!!
puni ugođaj, uz sirotinju, nesigurnost, poneku detonaciju i likvidaciju...
Kad se sjetim bajrama u JNA, rucak obavezno pasulj sa krmetinom, a ukoliko dobijes pismo u kojem ti porodica cestita bajram fino kada se postrojite prozovu tvoje ime da istupis i onda se oficir pretezno srbenda i uvjek alkoholicar izdere na tebe pred svima.
Dragi moji Bošnjaci, muslimani, želim vam Sretan praznik i slavite ga onako kao ste navikli, a ne da vam običaje naturaju iz Saudi Arabije, Pakistana, katara.
Bajram je najljepsi kada se provede sa svojim najmilijim.
Mia Khalifa je libanka!
Promijenicemo mi to ako Bog da, malo po malo na bolje...
ovo su sve Isusovi dalji rodjaci!
Još jedan članak kako kod nas muslimani ne slave onako kako to braća u Pakistanu, Libanu... rade. Nešto im nije smetalo to kada su u bivšoj komunističkoj SFRJ besplatno studirali.
Ja kad se sad sa diplomom ujedinjeng svjetskog koleđa vrate u Liban, pa kad nastane procvat smilja i bosilja !
jes dobra bula
@gargantua ima dobru facu, a ostalo sto si rekla stoji.. cesto su ove pokrivene lijene i ne drze do vlastite higijene, estetike pa im je lakse da to sve pokriju
Jadnici dosli studirati u BIH fakultete koje niko ne priznaje izvan BIH, nije im niko rekao...
Ova djeca idu u srednju skolu, ne na fax. UWC je inace internacionalna skola i izuzetno cijenjena. Njihovi kandidati zavrsavaju ponajbolje fakultet u svijetu i redom su izuzetno uspjesni. Prema tome ne baljezgaj i informisi se prije svojih verbalnih proljeva.
🗡🗡🗡😨😨😵😵 SRB RUS PRAVOSLAVLJE CCCC
"To mi je zaista bilo divno iznenađenje i sjećam se svog oduševljenja kada mi je prijatelj rekao da ovdje i žene mogu redovno ići u džamiju.....” WTF???? jesu to Bošnje reformirale dzamiju!?’v 😜
Fatema ce da rijesi probleme trecih zemalja
Nista nije pogresno?