Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otkud nam 3D printer
Otkud nam 3D printer
Sve se moze kad se hoce ... Svaka cast ... samo ukljuciti mozak i raditi ... Ne slusati politicare kako kaze jedan poznanik da je Babo iz Kladuse aktivirao autonomiju i autonomiju 1 u kojoj su bili svi Krajisnici a u autonomiji 2 su ostali samo njemu odani . Zato i kmece kako Sarajevo ne valja i ne daje im nista..zele novac idu izbori .. a onaj VLADALAC iz Bolnice Bihac je pokusao Spin u ovo vrijeme kako Sarajevo nece da primi njihovog sa koromom..
@x11111taysonnn Politika sdp.. to je Niksic prvi trebao osuditi jer ce pomesti sdp u krajini kako kaze Lik... nazalost izgleda da je tako jer ni u SA im kompas nije dobar ...
Tesko je i kopira, kinezi su vecinu stvari kopirali , bitno radit i trudit se
Svaka čast omladino!
Kopirali od amerikanaca i misle sad da su face...
@izetbegovic i ti si kopirao prezime i misliš da si faca
@izetbegovic Bolje ima ja da sjede pord kompjutora i ostavljaju glupe komentare kao sto ti to radis, zar ne ?