Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
studenti, pa mlađahni Zahiragić sebi utire put ka kakvoj lijepoj stranačkoj funkciji i kasnije prelaženje s dobrog na bolje radno mjesto ...
Predlažem svim kolegama da se počnu javljati u ovu zdravstvenu instituciju sa imaginarnim simptomima i problemima samo kako bi napravii "promet" jer je to najvažnije izgleda. Također, pored aktivne brige o svom zdravlju predlažem da se vidimo ovih dana na ulicama Sarajeva u organizaciji pravog studentskog tijela zvanog "Velika populacija studenata koja živi i studira u Sarajevu" a ne u organizaciji SDA isprdaka.
Studenti ne zele da se bore sami za sebe, da izadju na ulice i jasno kazu sta zele a sta ne. Ovako se prepucavaju preko nekakvih saopstenja i komentara na klix-u i kao sutra treba da ocekujemo da ce upravo ti studenti da promjene nesto na bolje u ovoj drzavi. Pa ovim studentima da ukinu 3 obroka i ostave samo jedan prepucavali bi se i dalje saopstenjima i komentarima, a na ulice izadju jednom u 5 godina i nose transparenta sa natpisima ja dosao onako
Koliko sam pročitala iz SPUS-a traže da se svim studentima UNSA, bez obzira na mjesto prebivališta, osigura kvalitetna, brza i efikasna zdravstvena zaštita i zatražili su sastanak sa ministricom Ademaj. Po meni je to visok nivo profesionalnosti! Ko su ovi sa Filozofije i šta oni predlažu? Koliko vidim, jedini cilj je da se spomene ime ovog njihovog predsjednika Beganovića u medijima, a nemaju nikakv konkretan prijedlog. Podrška SPUS-u.
Takodjer bi htjela naglasiti koliko volim kad mi ga Haris pristavi. Iako ima malu chunu, to mi ne predstavlja problem jer je iz dobre famelije, a sucur Allahu nisu ni fukara, ima se moze se, sposobni ljudi. Najvise volim kad poslije dzume Haris dodje po mene pa me odvede negdje na izlet, a onda me iskara da mi oci ispadnu.
Kretenčino bolesna! Napravio si profil sa veliko I da bi zamijenilo moje L i djelovalo kao isto? Pa da li si normalan? Imaš li život?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ove godine sam diplomirala na FF i nikad nisam čula da je Staff uradio išta osim prikupljanja novca za neku humanitarnu akciju. Predstavnici SPUS-a su jasno definirali svoj stav i ono što očekuju od nadležnih organa kako bi studentima bila omogućena najbolja i najkvalitetnija zdravstvena zaštita!
Ukidanje plaćanja ispitnog materijala, pravovremeno zaustavljanje povećanja skolarina, 10 tona pomoći za vrijeme poplava, jebavanje sa upravom fakulteta godinama kako bi nesto pokrenuli i uspjevali su dok nisu vidjeli da je projekat studentskih pohoda ipak bitniji od transparentnog ocjenjivanja, normalnih stolica i stolova, topih prostorija, krađe para od strane fakulteta i SPUS-a.. I da humanitarne akcije, preko 10 000 maraka skupili za naše kolege i vraški trebaju biti ponosni na to
Staff su gradski frikovi koji se ne mogu nazvati predstavnicima studenata FF, nego predstavnici cjelodnevnih ispijača kafe, i još mnogo čega. Nezainteresirani i neupućeni u rad fakulteta koji je ostao u srednjem vijeku s obzirom da za upis ocjena redovno koriste zelene prijavnice jer se pola osoblja ne zna služiti sistemom. Zakazali su čak i po pitanju prikladnog odavanja počasti poginulim kolegicama, jer su organizirali neko mizerno okupljanje bez jasnih zahtjeva i to nakon 5 dana.
Potpisujem! Bravo!
Ne potpisujem! Pored toga što ljudi nisu "predstavnici djelodnevnih ispijača kafe, i još mnogo čega". Koliko samo grijesis nisi ni svjesna! možda bi sve bilo jednostavnije da je spus htio biti ljudska a ne SDA organizacija i podržati okupljanje studenata a ne poslati ovog glavonju da se slika nakon sto je izjavio da nece podrzati skup jer se trazi smjena Konakovića! SDA govna nasla udobne stolice u spusu pa ce da se nastave toviti i vozati taksijem na račun studenata.
Ko bira, i po kojim kriterijima, SPUS? Zar ne bi trebali studenti sami birati svoje predstavnike, ili da su to najbolji studenti fakulteta? Cime je Zahiragic zasluzio svoju poziciju, i do kad mu je mandat?
Dok ne diplomira dakle do cetrdesete
@desert.rose Predsjednika SPUS-a jednoglasno je izabrala Skupstina SPUS-a koju cine delegati asocijacija (udruzenja) studenata svih fakulteta UNSA. Da ne zasluzuje svoju poziciju ne bi bio JEDNOGLASNO izabran od strane STUDENATA.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nek se ''predstavnik'' studenata Zahiragic bavi dzumom a ove stvari nisu bitne! To ce big mama Seka da zavrsi!
Eno ga na konferenciji o vehabijama
Sta cekaju ostali fakulteti, bice da su svi vjernici pa se stavili na stranu ovih uhljeba iz SPUSa koji studiraju sa 30 godina